Jag har blivit ambassadör för LOHILO vilket jag är väldigt glad för, och jag vet även att många av mina följare på instagram älskar detta märke och deras produkter.

Så jag kan nu erbjuda alla mina följare 35% Rabatt på HELA sortimentet och FRI frakt, med min kod sofiemansson.

HÄR kommer du till shoppen.

Rabatten gäller även på deras OMG deals som är paket som redan är prissänkta. Det som däremot är toppen med LOHILO är att frakten är fri, annars är ju dryckesflak ofta tunga om det är det man beställer. Och att man också kan köpa blandade flak.

Lite om produkterna

Lohilo Functional Collagen Drinks

Funktionell dryck fylld med kollagen, hyaluronsyra, koffein, vitamin c & zink. Tillverkas i Sverige.Varje burk är fylld med 5000 mg kollagen, vilket är lika med cirka 10 av de vanliga SUPER-dyra kollagenpillerna. DET gör dessa drycker helt revolutionerande.Dessa burkar är också fyllda med hyaluronsyra. Det så kallade moderskeppet av hydratiserad hud för att få den lysande. Eftersom drinken innehåller mycket koffein är den perfekt när du behöver extra fokus eller energi.

LOHILO sofiemansson

LOHILO BCAA

Varje burk är förberedd med vitaminer och mineraler för att täcka 50% av ditt dagliga intag. Drick 2 för att få 100% av din dagliga dos.

LOHILO sofiemansson

TUGGUMMIN

Varför har ingen gjort dessa för tänker jag.Dom finns i fyra olika smaker – Och alla har olika funktioner för att förbättra vissa områden i dina fitnessmål, välbefinnande och skönhet.

FUNKTIONER
Sweet Mint: designad för att förbättra ditt gymresultat med koffein och funktioner för att bygga dina muskler.

Bubble Mint: Funktioner för att öka håret, naglarna & fab kroppen inifrån och ut!

Melonmint: vill gå ner i vikt genom att minska ditt sockerbehov och sug?

Sour Cola: upprätthåller kroppsbalansen genom de mest basiska vitaminerna och toppar med koffeinökning!

Protein Bar

White Chocolate Almond

Chocolate Cake

Caramel Peanut

– 20 G PROTEIN💪
– INGEN PALM OLJA🌴
– INGET TILLSATT SOCKER🌈

Alla produkter är tillverkade i Sverige. Eftersom dryckerna innehåller koffein är den perfekt när du behöver extra fokus eller energi. Det rekommenderas dock inte för gravida eller ammande kvinnor, barn eller andra koffeinkänsliga. Använd inte den i kombination med alkohol heller – så håll dig borta från bartendern!

Åsikter om ”energidryckerna”

Alltså detta ämne har blivit väldigt ”hajpat”men bara av den anledningen att barn/ungdomar får tag i dessa. Eller överkonsumtion. Eller dricks av personer som är koffein känsliga. En LOHILO innehåller 178 mg koffein = 1 1/2 kopp kaffe. Hur många av oss dricker mer än en kopp kaffe om dagen. Ser ingen uppståndelse av kaffe. Så är du en icke koffein känslig, ej gravid eller ammande vuxen så är ”energidryck” ingen fara.

 

Jag är SÅ stolt att få blivit Ambassadör för LOHILO och kan ge er en bra rabatt, dela gärna med er av koden till era vänner: sofiemansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Sluta blogga
Amanda
4 1 december 2019

Sluta blogga

Hej Som ni som följt min blogg vet så har jag uppdaterat väldigt dåligt de senaste månaderna. Jag har inte mått så...

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.