Jag har blivit ambassadör för LOHILO vilket jag är väldigt glad för, och jag vet även att många av mina följare på instagram älskar detta märke och deras produkter.

Så jag kan nu erbjuda alla mina följare 35% Rabatt på HELA sortimentet och FRI frakt, med min kod sofiemansson.

HÄR kommer du till shoppen.

Rabatten gäller även på deras OMG deals som är paket som redan är prissänkta. Det som däremot är toppen med LOHILO är att frakten är fri, annars är ju dryckesflak ofta tunga om det är det man beställer. Och att man också kan köpa blandade flak.

Lite om produkterna

Lohilo Functional Collagen Drinks

Funktionell dryck fylld med kollagen, hyaluronsyra, koffein, vitamin c & zink. Tillverkas i Sverige.Varje burk är fylld med 5000 mg kollagen, vilket är lika med cirka 10 av de vanliga SUPER-dyra kollagenpillerna. DET gör dessa drycker helt revolutionerande.Dessa burkar är också fyllda med hyaluronsyra. Det så kallade moderskeppet av hydratiserad hud för att få den lysande. Eftersom drinken innehåller mycket koffein är den perfekt när du behöver extra fokus eller energi.

LOHILO sofiemansson

LOHILO BCAA

Varje burk är förberedd med vitaminer och mineraler för att täcka 50% av ditt dagliga intag. Drick 2 för att få 100% av din dagliga dos.

LOHILO sofiemansson

TUGGUMMIN

Varför har ingen gjort dessa för tänker jag.Dom finns i fyra olika smaker – Och alla har olika funktioner för att förbättra vissa områden i dina fitnessmål, välbefinnande och skönhet.

FUNKTIONER
Sweet Mint: designad för att förbättra ditt gymresultat med koffein och funktioner för att bygga dina muskler.

Bubble Mint: Funktioner för att öka håret, naglarna & fab kroppen inifrån och ut!

Melonmint: vill gå ner i vikt genom att minska ditt sockerbehov och sug?

Sour Cola: upprätthåller kroppsbalansen genom de mest basiska vitaminerna och toppar med koffeinökning!

Protein Bar

White Chocolate Almond

Chocolate Cake

Caramel Peanut

– 20 G PROTEIN💪
– INGEN PALM OLJA🌴
– INGET TILLSATT SOCKER🌈

Alla produkter är tillverkade i Sverige. Eftersom dryckerna innehåller koffein är den perfekt när du behöver extra fokus eller energi. Det rekommenderas dock inte för gravida eller ammande kvinnor, barn eller andra koffeinkänsliga. Använd inte den i kombination med alkohol heller – så håll dig borta från bartendern!

Åsikter om ”energidryckerna”

Alltså detta ämne har blivit väldigt ”hajpat”men bara av den anledningen att barn/ungdomar får tag i dessa. Eller överkonsumtion. Eller dricks av personer som är koffein känsliga. En LOHILO innehåller 178 mg koffein = 1 1/2 kopp kaffe. Hur många av oss dricker mer än en kopp kaffe om dagen. Ser ingen uppståndelse av kaffe. Så är du en icke koffein känslig, ej gravid eller ammande vuxen så är ”energidryck” ingen fara.

 

Jag är SÅ stolt att få blivit Ambassadör för LOHILO och kan ge er en bra rabatt, dela gärna med er av koden till era vänner: sofiemansson

2+

Kommentarer

Tack för rabattkoden! Nu väntar jag på ett fint paket och hoppas att det hinner komma till imorgon så jag kan få lite roligt till min födelsedag, efter mycket tragiska händelser med sjukvård som inte fungerar efter en vadbensfraktur 4 nov. 💗

0

Men åhh vad kul, jag man är värd små presenter till sig själv ibland. Bara hör av dig om du söker ngt annat har koder till många företag. Och sjukvården ska man nästan va frisk för att orka med i Sverige annars händer inget tyvärr. Kram 💞

0

Åhh. Just nu får jag ligga lågt med något mer. Men jag ska ha dig i tankarna. 😀 Ja. Jag fick efter om och mycket bråk tid till läkaren som opererade in en platta och 4-5 skruvar. De trycker och skaver och ger klåda så jag har fula sår ( typ såna värmesår man kan få om man halkar i en gympa sal ). Men nä han vägrar plocka bort skiten så jag kan ha skor igen. Försäkringen gör inte många knop för att trycka på. Fått brev igår att jag ska ställa krav på försökringen och sen komma in med kvitto som kan bli aktuella. Ja men vad har jag försökt med när jag i förtvivlan mailar försäkringen? Morr. Men idag har jag fått boka tid på eget bevåg för att se över inlägg. Och under kvällen har jag mailat försäkringen att det är något de får stå för. Nu kan de inte säga att jag inte ställer krav.

0

Ja det är tråkigt, jag vet. Att man själv ska behöva tjata, va jobbig. Jag höll på två år med mina axlar. Och är inne på år 5 med knät, tjata om att det ej är bra, thata om ny MR, OJ det va visst helt trasigt nu. Af*n va tror ni jag klagar på. Kämpa på 💞

0

Uhh! Fy f*n. Jag har sedan tidigare en ätstörning, men fick då ingen hjälp pga att jag för det första hade för högt bmi, 18, och för det andra är det utan närmare specifikation, vilket inte ses som lika allvarligt. Så det som hjälpte mig var faktiskt min träning. Jag är tävlingsmänniska och det jag gör behöver jag kunna tävla i. Och visst kom det under min friidrottstid ( sen 2013 ) dagar jag inte känt för att äta även om jag inte direkt är sjuk längre just tack vare träningen men för att kunna nå resultat på tävling så går det ändå på något vis. Nu eftersom jag inte kan vare sig träna och är så långt ifrån att kunna tävla så är jag på väg ner i skiten igen. Och jag bryr mig inte. Snarare tvärtom, bara skönt att hitta något jag en gång varit rätt bra på. Jag skulle ju varit igång sen en månad tillbaka egentligen och min tanke var att göra min första provstart på min förenings tävling andra helgen i feb på 60 m iallafall ( tävlar 60 m, 200 m och höjd i vanliga fall ibland 400 m ). Lär ju vara lite kört eftersom jag inte kunnat tagit ett löpsteg sen sista oktober.

0

Hur är det med din kod för lohilo. Fungerar den fortfarande? Får den inte att fungera eller är det enbart en gång som den fungerar? 🙂 Blev sugen att beställa lite men väljer ju den kod som gör att det blir billigast. Fick ett mail med en kod från lohilo men skulle du har en kod som gör det ännu billigare tar jag ju din. 😉

0

Hejsan
LOHILO har bytt plattform två gånger både i dec och nu i jan. Så ej funnits några koder. Men nu finns igen =) SOFIEMANSSON15
Gäller även på rea (Nya KIWI är jättegod)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.