Hejsan i höstmörkret

Detta erbjudande får du inte missa. Halva priset på valfri smakbox hela oktober med min kod sofiemansson. Det innebär att du får en hel låda med *mat* för 99 kr! Dvs 50% på en Smakbox.

Det är höst, mörkare dagar och vardag. Då skapar Smakbox VARDAGSFEST! Deras nästa box har tema Vardagsfest och innehåller goda smaker för vardagen, smakfulla kryddsättningar, festligt helggott och nya spännande smaker.Dessutom 28 sidor receptinspiration, smarta vardagstips från Mästerkocken Amir och höstligt recept från en Smakinspiratör.

VARDAGSFEST med Smakbox
Te, choklad och tända ljus i soffan eller vänner över på middag en vanlig onsdag. Stort som smått skapar en festligare vardag. I boxen kommer dom att packat ner ca 19 smaker till ett värde av ca 405 kr. Väljer du däremot Kylt & Fryst tillägg får dessutom upptäcka ca 10 extra kylda smaker till ett värde av ca 330 kr (högsta värdet hittills!). Totalt 735 kr för 199 kr+ Fri frakt hem till dörren.

 

Här ser ni ett exempel på vad jag fick i min förra box, jag har kyl och fryst tillägg och boxen levereras hem till dörren. (Oftast en söndagskväll) Boxen kommer varannan månad och det känns som julafton varje gång, barnen är lika exalterade som jag.

smakbox sofiemansson

Varför denna box.

Just smakbox balans passar oss som är överviktsopererade eller vill leva hälsosamt. Därför i denna boxen fanns det massor med proteinrika livsmedel, precis vad vi överviktsopererade behöver. Men det brukar även vara med 1-2 produkter som är extra goda, till lördagsmyset =Balans.

Ett ypperligt tillfälle för dig som gått och suktat men inte startat en prenumeration än. Det finns även tre andra boxar att välja på, man kan lätt logga in på sin sida och pausa prenumerationen eller säga upp den. Ingen bindningstid. Kanske vill ni ha två olika boxar? Beställ en i din partners namn.

 

HÄR beställer du enkelt din box.Har du Refunder (pengar åter på nästan alla köp) så får du även 25 kr därifrån . Är du inte medlem på Refunder så bli det HÄR. Jag har plockat ut 4500 genom att göra mina internet köp genom denna sidan. Vem vill inte ha mer pengar.

 

Startar man en prenumeration med Kylt & Fryst tillägg bjuder dom dessutom på hemleveransen. Du får då produkter till ett värde av ca 735 kr, till priset av ynka 199 kr. Tål att upprepas igen, 199 kr för ett värde av 735 kr

HÄR kan du även läsa mer jag skrivit om smakbox

Och HÄR

ram Sofie

Så missar du ej när bloggen uppdateras

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.