Halloj!

Fler än jag som klämmer av rätt många timmar i julhandeln just nu? 😉

Jag mår bra av att äta regelbundet, ca 6 ggr per dag och lite i taget. Att springa runt i affärer utan mellanmål är ingen bra grej för mig. Jag blir lätt yr och smått irriterad när jag inte har ätit som jag ska haha! 

Så för att orka med och hålla blodsockret stabilt så har jag fått öva på att planera lite. Eller i all fall veta vad jag ska springa in och köpa när det krisar. Och att faktiskt göra det innan det har gått för lång tid. 

Det här är sånt som magen klarar av och som samtidigt är lätt att slänga ned i väskan. Ha alltid nåt liggandes i bilen eller hemma som du kan ta med dig när det behövs. Knäckebröd, fröknäcke (denna sorten är såååå god!!) och frukt. Ibland kör jag sockerfria torkade aprikoser också. Då slipper det där fikasuget eller suget efter annat skräp ens komma, bra va?! 😀

Mera julmys utan dåligt humör och blodsockerfall 🙂

Kram, Melle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg