Nu har jag fått min kallelse till sista uppföljningen efter operationen. Det är lite olika hur sjukhusen gör vad gäller detta men jag tycker att det har varit ett väldigt bra upplägg på mitt sjukhus (Carlanderska i Göteborg) med flera uppföljningar. 

Denna gången ska mötet ske i grupp. Det ska bli jätteroligt att se hur det går för alla 🙂

Inför detta så ska blodprov tas för att kolla så att alla värden ser fortsatt bra ut. Jag tar mina vitaminer och mineraler varje dag, har fått in en bra rutin på det, så borde se bra ut denna gången också. Blodprovet går snabbt att lämna. Jag brukar få hem en remiss som jag går med till min vårdcentral. Sedan skickas provsvaren till Carlanderska och svaren får jag där på plats vid uppföljningen. 

Igår tog jag äntligen tag i att bränna bort mina prickar jag haft vid/på näsan. Jag var och besökte en laserklinik i Göteborg där prickarna brändes bort med laser. Det luktade verkligen bränt skinn men det kändes ingenting. Jag fick en spruta med bedövning innan. Nu har jag äntligen blivit av med dom, lätt som en plätt. Varför har jag inte gjort det tidigare?! Nu har jag sårskorpa som sedan trillar av och så småningom syns ingenting – perfekt! 😀

Så här såg jag ut precis efteråt:

Nu blir det slutladdning inför julafton. Spända barn som längtar massor här hemma <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg