Härliga söndag! I veckan har vi haft en lightvariant av influensan på besök och två av barnen har legat febriga i flera dagar. Tur att jag har en underbar man som ställer upp och vabbar <3

Därför var det extra skönt att få friska barn lagom till helgen! Då kunde vi komma ut i friska luften och bara få njuta ett tag. Lugn helg har det varit också vilket händer ganska sällan hos oss haha!

Sedan operationen har jag blivit så himla mycket bättre på att göra fysiska aktiviteter med familjen. Jag orkar mycket mer och det är bättre för oss alla att komma ut och röra på oss så mycket som möjligt.

Foto vid stranden med is på vattnet, strålande solsken och frostigt runt omkring

Foto på isen på stranden

Jag trodde att jag hade klätt på mig tillräckligt för att slippa frysa men fel hade jag! Tårna och fingrarna domnade bort ordentligt och det gjorde ont ända in i benmärgen men det var ändå väldigt skönt att komma ut på en mysig familjepromenad i det krispiga vädret.

Melle ute på kylig promenad men med solen skinande i bakgrunden

Nästa helg ska jag hänga på konferens hela helgen. Det ska också bli kul 😀

 

Kommentarer

Hej, hur snart efter din operation började du träna mer än promenader? Typ styrka/kondition? Jag opererade mig för 5 veckor sedan, är det för tidigt med tyngre träning, känner mig pigg och stark. Kan äta ca 1 dl/måltid. Mvh Jenny

0

Hej Jenny! Jag ökade tempot efter ca 1 månad och körde då mest kondition/löpträning. Styrketräning dröjde ett tag till. Fråga läkaren vad som gäller kring tunga lyft men annars fick jag rådet att om det känns bra så går det bra 🙂 Lycka till med träningen! Kram /Melle

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg