Jag tittar bara in här lite snabbt för att hälsa er en riktigt riktigt god jul <3

Jag hoppas att ni har en härlig dag tillsammans med nära och kära. Att ni får njuta av god mat, lite gnistrande snö/frost utanför fönstret, Kalle Anka, glada och förväntansfulla barn, kärlek och värme. 

Jag tillbringar numera mina jular utan ångest över att ha ätit för mycket och det är en så skön frihetskänsla i det. Jag njuter extra mycket av maten och väljer ut mina favoriter. Blir lagom mätt och magen håller sig glad och nöjd. 

Kom ihåg att den bästa julen inte beror på vad som ligger i klapparna eller hur perfekt julmaten blir. Den bästa julen har ni inom er själva, det är ni som skapar den. Kärlek till er alla <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.