Den här helgen har vi åkt hela 12 timmar i bil tur och retur när vi åkte till Kalmar för att fira min minsta lillebror som fyllde 18 år. Det är galet, var tar tiden vägen??

Matval

Man har en tendens att som barnfamilj hamna på Mc Donalds för lunchstopp varje gång man är på vift 😉 Det gjorde vi, både på dit- och hemvägen. Jag är vegetarian så jag tog en veg.burgare med sötpotatispommes (den delar jag med mig av, äter inte så många). På vägen ner tog jag med bröd och mådde illa efter bara två tuggor. På vägen upp beställde jag utan bröd, mycket bättre! Då gick hela 3/4 delar av veg.burgaren ner, jag var jättehungrig innan haha! Så ett tips! Beställ utan bröd, brödet landar inte skönt i magen…

Kalas

Nere i Kalmar var vi på roligt kalas och fick även träffa mitt brorsbarn för första gången, så mysigt! Det är min näst minsta lillebror som fick en son för 3 1/2 månader sedan. Det är trist att det är så långt avstånd emellan oss. Jag är storasyster till 3 bröder för den som börjar fundera hur många brorsor jag har egentligen 😉 Men det är första gången jag blev faster! Vi själva har ju en tjejliga här hemma med 3 döttrar.

Tyvärr blev vår minsta (hon är 6 1/2 år) sjuk där nere och åkte på feber. Så typiskt, vi som har klarat oss länge utan sjukdomar 🙁 Men nu är vi hemma igen. Har hunnit med några tvättar, vikt massor av tvätt, handlat mat och hämtat dottern från träningen. Har också precis avslutat en stor laddning med ny pepparkaks- och chokladgranola. Nej, jag har inte fått nog av julen riktigt ännu… Sockerfritt också såklart! Nu känns det lite skönt att landa i soffan en stund 🙂

En ugnsplåt med hemgjord granola

Gamla foton

På kalaset rullade filmer och bildspel där även jag dök upp flera gånger. Lade märke till att jag knappt kände igen mig själv ibland och det blev väldigt tydligt hur jag har pendlat upp och ned i vikt under åren. Det känns väldigt skönt att ha lämnat det bakom mig nu. Förr undvek jag helst att komma med på bild. Det är lite tråkigt.

Det är väldigt peppande att se gamla foton och verkligen känna hur långt jag har kommit sedan dess. Så ta mycket foton! Före, under och efter.

Melle på bild före och efter den rejäla viktnedgången

Live imorgon

Imorgon kommer jag och Linus att köra en live på Instagram. Välkommen in kl 21.00 imorgon måndag 14/1 på levdittliv.se och ställ massor av frågor till oss. Vi kommer bl.a. att snacka om hur man kommer igång med träningen. Vi ses! <3

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.