Tänk att tiden går så galet fort. Igår firade jag 2-årsdag med min minimage! Det känns både som igår och som för en evighet sedan, för jag har gjort en sådan resa sedan dess. Det var ett av mina livs bästa beslut och jag har inte ångrat mig en sekund! 

För två år sedan rullades jag in på operationsbordet och kände värsta dödsångesten. Allt gick bra och det kändes så mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig i förväg. Förutom lite illamående och extrem trötthet precis i början så mådde jag bra direkt. Jag hade inte ens ont i såren och kände knappt av gasen som min buk hade varit fylld med under operationen. 

 

Här skålar jag efteråt med mitt första glas nyponsoppa 😀

Numera skålar jag hellre med en kopp kaffe haha!

Det blev min bästa jul ever! Det var så skönt att inte kunna äta mängder av mat och sötsaker. Jag kände mig så fri, tacksam över livet och njöt verkligen!! Den känslan ska jag ta med mig varje jul framöver <3

 

Kram på er!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.