Inreder hemma i vardagsrummet

Vi flyttade in i våran lägenhet i december. Men tyvärr har vi ju inte gjort så mycket då sambon hade gjort en gastric bypass operation och jag själv inte mådde så bra. Han fick ju en blödning i magen och fick akutopereras så vi gjorde bara lite små fix och tömde kartonger lite i taget.

Tavlorna stod och dammade bakom tvn, haha oops! Idag åkte tavlorna upp på väggen och nya mattan rullades ut. Och alltså gud vad en matta gör skillnad! Jag är så himla nöjd! I vanliga fall är jag så himla trött efter jobbet och på helgerna vill jag bara vila. Så nu när det är sportlov så passar jag på att hinna ikapp med lite sånt. En byrå i hallen har också monterats ihop och även en sminkbyrå är klar.

Nygammal kamera!

Alltså tackar gudarna för begagnat! Jag har länge spanat på en Canon Legria Mini MEN dom säljs ju inte längre!! Varför inte liksom!? Jag har letat och letat och letat. Någon gång förra veckan gav jag upp haha! Men denna kamera är verkligen en perfekt vloggkamera. Och jag vill börja filma min resa också! Det är ju en sak att se tillbaka på bilder men en helt annan grej att se sig själv på video.

Jag har kollat på andra kameror som andra rekommenderar. Tyvärr har jag inte hittat någon jag gillat lika mycket som Legrian. Men idag var det en person som la ut denna kamera på en Köp och sälj sida på Facebook. Och sambon hittade den direkt! Nu är den äntligen min! Jag är så himla glad och nöjd.

Jag vet tyvärr inte när jag kommer börja filma ännu. Någon dag kommer det och vi får se när den dagen blir. Jag är ju lite tveksam för att filma offentligt haha! Så jag får ju lära mig lite.

Sen måste vi ju prata om hur fruktansvärt pinsamt det är att höra sig själv på video haha! Jag låter ju inte klok. Jag ber om ursäkt till alla människor som fått höra min gnälliga röst, någonsin! Hahaha! Är det så att man någonsin kan vänja sig vid att höra sin egna röst? Jag själv tycker ju att till exempel Therese Lindgrens röst är hur härlig som helst att lyssna på. Det lär ju aldrig bli någon som kommer tycka det om min röst haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg