Stort paket med Stomacol

Jag tror jag glömt berätta för er om att jag fick hem ett paket för ca 2 veckor sen med Stomacol Regydrate. Det är en vätskeersättning med en smak jag ännu inte listat ut hehe! Jag har tidigare använt mig en hel del av Resorb när jag tränat crossfit då jag svettas extremt mycket men är dålig på att få i mig all vätska ibland. (Inte bra, jag vet) Så jag blev väldigt glad över att se vad som gömde sig i paketet.

Info om Stomacol Rehydrate från Baricol

Stomacol Rehydrate är en vätskeersättning som återställer saltbalansen i kroppen och lämpar sig både innan och efter överviktskirurgi. Produkten innehåller dessutom Wellmune som är en naturlig betaglukan som stärker immunsystemet.

Stomacol Rehydrate innehåller noga utvalda ingredienser som ger stöd åt ditt immunförsvar, bibehåller prestationsförmågan vid fysisk träning, minskar trötthet och återställer vätskebalansen.

– Vitamin C (acerzolapulver) bidrar till immunförsvarets normala funktion.
– Vitamin B1 (tiamin) bidrar till normal kolhydratmetabolism och energiomsättning
– Magnesium (magnesiumcitrat) bidrar till att minska trötthet och utmattning.
– Wellmune® är ett patenterat naturligt extrakt av betaglukan 1,3/1,6

Rädsla för att inte kunna dricka vatten efter operation

Jag gillade smaken av Stomacol Rehydrate men som jag skrev tidigare så kan jag inte säga vad den smakar riktigt, haha. Nu innan operation så känns det skönt att jag gillar den. Eftersom min sambo hade jättesvårt med att få i sig vatten den första tiden efter operation så hoppas jag att jag gillar den här efter operation också. För det är en av mina största rädslor med sånt som inte kommer funka efter operation. Jag älskar att dricka vatten hur konstigt det än låter. Men att ha sett många dricka fun light, festis osv istället för rent och hederligt kranvatten känns läskigt. Så Stomacol kändes inte som saft liksom och blev inte för sött.

 

Produkter efter operation

Utöver Stomacol Rehydrate så har ju Baricol en massa bra produkter för viktopererade. På gruppinfon fick vi höra lite om Baricol utöver den vanliga informationen kring vitaminer man får på recept. Hur ser det ut för er? Vad använder ni för produkter? Jag skrev ju väldigt tidigt på min blogg om att jag längtar väldigt mycket till att slippa all medicin jag tar nu för EDS och diskbråck. Därav kommer jag nog ta Baricols produkter redan från början. Dom är ju lite roligare än de vanliga tabletterna från apoteket. Jag har ju inte tänkt att inte välja vilken form av vitaminer jag kommer ta då det inte kommer smaka likadant efter operation. Så det återstår att se!

Kommentarer

Kör på de som läkarna skrivit ut så jag kan ta det i högkostnadsskyddet! Funkar super!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.