Hej!

Lifeupdate

Hur mår ni? Jag är sjuk IGEN! Är det bara jag eller blir ni också lätt sjuka under Coronatider? Jag var aldrig så här sjuk förr trots att jag har ett superkasst immunförsvar. Först trodde jag att det var pollen när jag var på jobbet i måndags. Jag åkte hem efter bara några timmar. Planering, en lektion och sen tvinga i sig lunch räckte, mer än så orkade inte kroppen.

Jag somnade och sov flera timmar när jag kom hem. Efter det vaknade jag dundersjuk! Och idag hörde kollegan av sig och sa att hon med börjar bli sjuk så jag har kanske smittat henne. WOW vad hemskt det är med ångesten över att jag smittat henne. Och tänk hur man mår när man smittat någon med viruset?! Jag hoppas alla tar ansvar och håller sig hemma om det behövs.

Träningssituationen

Tyvärr är detta ett av de värsta åren. Jag har så många hobbyn helt plötsligt! Fråga inte Alden vad han tycker om det haha. Jag är ju ingen människa som vill vara hemma och då är det svårt att hålla sig hemma månad efter månad. Jag har blivit kock, ritexpert, pusseltant och seriekommentator. Och ja jag är stolt över alla dom meriterna haha.

Dock vill jag komma igång med träningen igen. Ni som följer mig på instagram vet att jag igår frågade er om hur ni tränar. Jag ska gå ner i vikt innan operationen och just nu tappar jag motivation av att vara begränsad.

Helst av allt vill jag börja med crossfit igen men i dagsläget hade jag varit jätte nöjd med att åtminstone ta mig till ett vanligt gym. Många av er tränar på gym och skickade jätte kloka meddelanden om hur ni gör. Så nu planerar jag att ta mig till gymmet men jag lovar att vänta tills jag är frisk! Hoppas det lyckas hålla träningsmotivationen uppe ett tag till.

Just nu satsar jag på:

  • Promenader
  •  Hemmaträning
  •  Vardagsmotion tex cykla istället för att åka bil

Lite gör jag ändå. Man får nöja sig med det iallafall.

Skuldkänslorna

Det är så lätt att skuldbelägga sig själv i dessa tider. Jag ser många som skriver på sociala medier om ångesten de har pga vad de ätit eller att de inte rör på sig. Jag hade nog inte varit hård mot mig själv om det inte vore för att jag ska opereras.

Tyvärr är det ju inte så lätt som att få en operationstid och göra en quickfix. Om jag inte visar att jag verkligen vill detta och går ner i vikt genom att träna och äta bra så kan jag bli nekad. Där ligger väl den största skuldkänslan.

Men har man inte något viktigt krav så ska man nog vara snäll mot sig själv. Förhoppningsvis kommer detta gå över snart och ni kommer kunna gå tillbaka till era rutiner.

 

Okey Covid, wrap it up!

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg