Hej på er!

Buddy har varit sjuk!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvaro! Ni som följer mig på Instagram vet att all fokus har varit på lilla Buddy. Kort efter att Buddy kom hem till oss insåg vi att han hade kennelhosta. Det var hemskt! Min lilla plutt kämpade med hosta och nysningar. Han fick knappt någon ro. Så vi kämpade med att få honom att hålla sig lugn och ta korta promenader. Det är skönt nu när det är över. Jag har tidigare inte varit med om kennelhosta så detta var första gången.

Men nu är det över och då väntade lydnad bakom hörnet! Han är snabblärd våran lilla gosse men ALLT ute är ju kul så det kommer ta ett tag att få lugna promenader haha!

 

Äntligen semester!

Minns ni min lilla utmattning som kom lagom time:at till sommarlovet? Jag har kämpat med det! Jag försöker se till att inte göra för mycket nu under semestern, men det har ju gått sådär…

Förra veckan var min första semestervecka. Då skulle jag göra ALLT. Träffa alla, ut och vandra, fixa hemma och träna igen! Att man aldrig lär sig.

Så denna vecka har jag inte mycket planerat. Nu ska jag bara vara och ta dagarna som de kommer. Lite träning, lite chill. Annars lär jag väl vara tröttare när höstterminen börjar än när semestern började haha.

 

Samtal från Vrinnevisjukhuset

Det tråkigaste beskedet jag har för er! Förra veckan blev jag uppringd av dietisten från Vrinnevi. Hon meddelade att v 37 kommer de förmodligen börja operera lite smått. Och det är ju kul att höra. MEN, det förändrar inte min väntan tyvärr.

Eftersom det redan var många operationer som var bokade i våras så är de dessa som kommer få sina operationer bokade igen. Denna pandemi har gjort att väntelistan är väldigt lång just nu. Allt hänger på om smittan kommer börja spridas igen eller inte. Om det lugnar sig så kanske operation kan ske i höst. I värsta fall får jag vänta till våren 2021. Och det suger! Jag är så less på att vänta! När man vet vad som väntar en så känns de som att livet är på paus samtidigt som det händer mycket. Det är svårt att förklara känslan men man vill bocka av operationen när man kommit så långt på denna resa.

Nu återstår det bara att se hur allt utvecklar sig. Jag får fortsätta träna och äta rätt nu när det är semester. Och så får vi hoppas på att rutinerna sitter kvar efter min semester också.

2+

Kommentarer

Hej!

Jag halkade in på din blogg efter lite googlesökningar.
Jag vill också göra en op. Ska precis påbörja processen med ett läkarbesök imån. 🙂

Det hade vart kul att få följa några som är i ens egna ålder. Jag är 27 år.

0

Hej!
Vad kul att höra! Hoppas besöket gick bra trots Covid-19. Vet du om de opererar i ditt län just nu? 😀

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.