Hej på er!

Mitt senaste inlägg har fått mig på så dåligt humör. Ville skita i allt som har med operationen att göra ett tag. Mitt fokus hamnade istället på att träna och tänka på vad jag äter. Det gav resultat vilket är kul. Min kropp har dock inte samarbetat och min EDS har ställt till det en del. Nu har jag lite paus från träningen och har fokuserat på promenader med BuddBudd och träna lite lätt. Nästa vecka ville sjukgymnasten att jag ska komma in för att kolla foten för det inte är bra att sker så många ”olyckor”. Min fotled har hoppat ur led så många gånger de senaste veckorna att jag nu hunnit hoppa på kryckor två gånger på tre veckor. Det känns inte helt okej. Men it is what it is. Vi får se vad de kommer fram till nästa vecka.

Kläder på gym

Hur klär ni er på gymmet när de är såhär varmt? Kläder är inte längre något kul att köpa och jag HATAR att mitt fokus hamnar på vad jag har på mig. Alla andra slänger av t-shirt och kör i shorts och sport-bh medan jag själv helst av allt vill ha en stor t-shirt och tights. Inte allt för sällan behåller jag tröjan på också. Då är jag 100% i min comfortzone.

Jag känner mig tveksam på vad jag känner angående detta. Ena stunden hamnar jag i tänket att ”det är ingen annan som tänker på det förutom jag” men å andra sidan så ser jag blickar och klimatet mellan andra på gymmet. Jag kan i pauser kolla runt och se hur fniss eller blickar mot andra utbyts med kompisen bredvid. Då drar hjärnspökena igång direkt! Om andra kollar så på varandra, hur är det då på mig?

Jag önskar att jag bara kunde tänka f*** it och slänga av t-shirten. Kanske till och med ha ett tight linne utan att känna mig gravid. Men hur kommer man dit? Sen förstår jag att det hårda klimatet kanske inte är så överallt och hela tiden, men för mig som är obekväm så känns det som om det är såhär på heltid.

Nu är det även en stor förändring som sker där vi ser att det förändras åt det bättre. Och man är snällare mot varandra. Jag tror att om jag inte hade känt mig så obekväm med mig själv så kanske jag inte hade reflekterat kring detta lika mycket.

Borde man bara kämpa sig igenom obekvämheten och hoppas på att känslan försvinner eller har ni andra tips?

2+

Kommentarer

Mitt ändå tips jag kommer på är strunta i gymmet om du känner dig obekväm! Kör hemmaträning, promenader, cykling mm istället!

0

Hej!
Jag försökte med det också men efter den värsta tiden med Corona så var jag aldrig på gymmet vilket gjorde att jag tröttnade på hemmaträning och vardagsmotion. Vill kunna blanda av båda.:) Sen tycker jag att alla borde känna sig välkomna.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Ta tag i saker
Louise
5 19 maj 2021

Ta tag i saker

Våren kommit ordentligt nu och längtan efter sommaren är stor. Och med sommaren kommer massa andra önskningar. Sol,...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.