Hej och välkomna!

Visst är det spännande med nya saker? Jag är så taggad på att vara en del av alla fantastiska bloggare på Levdittliv.  Självklart är jag nervös men det hör ju till! 

Jag bestämde mig för att börja skriva om min gastric bypass resa i början av januari då jag kände att det inte fanns många aktiva bloggare som skrev om gastric bypass eller gastric sleeve. Och då kanske ni kan tänka er hur svårt de var att hitta personer med EDS som skrev om överviktsoperation. EDS är en bindvävssjukdom, men det kan vi ju ta lite mer om i ett annat inlägg.

Som sagt så började jag ju blogga redan innan jag kom hit till Levdittliv så ni kan läsa mer om sånt som jag redan skrivit om.   Lite kort om mig. Jag är en 25 årig tjej som bor i Linköping med min sambo och bonusson. Jag jobbar som lärare i fritidshem här i Linköping. Innan min diskbråck tränade jag väldigt mycket crossfit trots min EDS. Men pågrund av diskbråcken så klarar inte kroppen av lika mycket. Så nu anpassar jag träning från gång till gång. Ibland orkar kroppen mer, ibland lite mindre men jag är okej med det. Min dröm är att komma tillbaka till crossfiten efter operation då det förhoppningsvis blir lättare att träna igen. Tanken som jag och min läkare pratat om är att om jag blir av med min övervikt så ska kroppen klara det trots EDS och diskbråck. Och ett bonus blir då att kunna sänka väldigt mycket medicinering ett bra tag framöver!

Just nu väntar jag på gruppinformation som är 12/3. Tyvärr fick jag en spärr i systemet som gjort att det dragit ut på tiden. Ni kan läsa mer om det i ett tidigare inlägg. Men kortfattat så handlade det om min EDS och då måste en läkare kolla igenom min journal och då såg han endast att min bindvävssjukdom orsakat det, men det är inga problem att göra en överviktsoperation om man har det.

Lite kort om mig. Hoppas ni är lika taggade som jag är och att ni vill följa min resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.