Hej på er!

Jag mår inte så bra…

Hoppas allt är bra med er. Min stora frånvaro har ekat extremt mycket här. Förra veckan hade vi skolavslutning på jobbet. Vad jag trodde skulle hända var att jag skulle bli av med min långa todolista och kunna landa lite blev istället en krasch! Jag tror att jag sovit mer denna vecka än vad jag gjort den senaste månaden!

I måndags la jag mig skapligt och sov 10 timmar!!! Jag vaknade i chock och smsade min sambo hur länge jag sovit. Och inte väntade jag in ett svar ens, nej nej jag somnade om!! Gårdagen var ännu värre. Efter jobbet vippade jag bara ner över sängen och somnade direkt med kläder på och allt. Min sambo trodde jag skojade… Vilket resulterade i att han tvingade mig att vakna 20:00 för att äta. Jag åt och duschade och sen somnade jag om igen.

Känslan är lite svår att förklara. Jag känner mig inte trött utan mer utmattad i kropp och knopp. Det är lite oroväckande men jag ser fram emot en sommar med att ta det lugnt och återhämta mig. Jag går inte på semester ännu men midsommar kom väldigt passande vilket ger mig tid till att vila under långhelgen!

Midsommar på jobbet

Varje år firar vi midsommar på jobbet. Vi gör tårta med barnen, klär midsommarstången och dansar tillsammans med alla avdelningar. Trots att det är lite stressigt och varmt så tycker jag det är mysigt att fira midsommar på jobbet iallafall. Jag kompade ut lite tid idag efter firandet då det varit extra stressigt denna vecka då båda kollegorna varit sjuka. Så firande och kort arbetsdag är väldigt skönt!

Förberedelser inför midsommarafton!

Matilda och jag åkte och handlade allt inför morgondagens midsommarfirande. Jag blir på riktigt irriterad och rädd över hur människor i butikerna beter sig som om vi inte haft en pandemi. Jag förstår, det är sommar, det är midsommar MEN pandemin är inte över. Det är inte okej att det är knökat med människor och ingen håller avstånd för lite sill och potatis till midsommar. JA, vi ska också fira midsommar men det blir ”lilla” familjen. Jag, sambon, hans son, Matilda och Adis. Och vi träffas ju hela tiden ändå. Men att festa på midsommar och handla som om allt är guld och gröna skogar lär få fart på spridningen igen.

Men vem är jag att döma någon. Jag får väl hoppas att alla tar sitt ansvar.

Dagen avslutades med en mysig middag hos Matilda och Adis efter handlingen. Vi beställde hem familjebricka från en grekisk restaurang här i stan vilket var super nice! Ikväll tar vi det bara  lugnt och är hemma.

Hoppas ni får en härlig midsommar!

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.