HEJ!

Matlådor

Okej, jag har i veckan fixat snabba matlådor som rent ut sagt ser skit tråkiga! Anledningen till att jag gjort dom enkla och ”tråkiga” är för att ha matlådor till dagar man är trött och bara vill äta upp en hel ko. Om det nu gick…

Så några åkte in i kylen och några åkte in i frysen. Väldigt lätta matlådor att hålla koll på räkningen. Sen gör jag sås på turkisk eller grekisk yoghurt. Nu vet jag inte hur det är att äta efter en viktoperation så detta inlägg är lite tips inför operationen, och för er som vet att ni fixar detta efter operation.

Kycklingben, broccoli och 1 dl ris

Mellistips!

Alltså när det kommer till mellis så är dessa helt klart min favorit. Jag äter detta även till frukost då jag hatar att stå och fixa på morgonen. Om ni inte visste så är jag ju ingen morgonmänniska så jag går alltid upp så sent som möjligt hehe. Jag älskar att slänga ihop något enkelt och snabbt och börjar få in det regelbundna matintaget. Så här tänkte jag dela med mig mina tre bästa och största favoriter:

Naturell kvarg, varma hallon och 1 Nocco
Lätt mild yoghurt, 1 banan och jordgubbar
Lättsaltade riskakor, löskokta ägg och smörgåsgurka

Olika reaktioner på mina mellisfavoriter!

Det finns två reaktioner jag ALLTID får för dessa mellanmålen. Och det är att många tycker det är skit gott och enkelt eller att det är skit äckligt och undrar hur mina smaklökar mår. Hehehe. Helt ärligt så är dessa mina favoriter och de som får vi att orka mer och också hålla mig mätt. Jag blir liksom inte lika sugen på ”något gott” på samma sätt.

Jag har ju faktiskt gått ner lite i vikt de senaste veckorna tack vare denna maten. Därav jag kan ju inte gnälla på dom. Om dom funkar för mig så kört jag helt klart på det! För det är ju inte helt gratis man får operationen. Utan man måste visa att man är redo för en förändring i livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.