Ni anar inte hur länge jag har väntat och längtat på att få göra en magnetröntgen! Min läkare bad om en röntgen förra året i slutet av november förra året, och jag fick en tid 28 februari. Suck! Och jag som ville göra en magnetröntgen redan förra sommaren, men det var bara att bita ihop och vänta.

I måndags ringde de dock från sjukhuset och sa att de ringde från röntgenavdelningen. Jag tänkte bara ”nej snälla avboka inte min tid(!!!!!!)”. Men de ville att jag skulle komma in igår istället för att de hade fått en avbokning. Självklart sa jag ja direkt eftersom jag vill ha det gjort så snart som möjligt! Så nu är det äntligen gjort!

Anledningen till att jag varit så rädd för avbokning är för att det har varit mycket på röntgenavdelningen. För cirka ett år sen fick jag åka in en lördagkväll 21.00 haha. Dom hade extra undersökningar under helger pågrund av tidsbrist. Då skulle vi kolla en extra gång efter skador efter min olycka pågrund av jobbiga problem jag fick när vi försökte med behandling. Då gick det inte ens att röra min nacke utan att jag blev snurrig och tappade balansen.

Såååå jaaa jag kom där med mitt leg och lapp och mötte upp en väktare haha. Men nu behöver jag inte tänka på det längre! Nu får vi se vad resultatet säger.

Vad jag helst vill?

Jag vill som sagt inte göra en operation pågrund av att jag är rädd för risker efter att ha sett mamma ha massa problem med det trots operation. Min läkare vill att vi har en back up plan om det inte blir bättre med ryggen när jag går ner i vikt efter min gastric bypass.

Men vi håller tummarna för det ska räcka med en viktnedgång för att slippa en till operation som inte jag vill. Men som de är nu så är det inte hållbart att ha denna smärta och begränsning så länge som jag haft.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg