Hej!

Det var ett tag sen jag var här! Jag har inte glömt bort er men ibland behöver man bara ta tid på att tänka på sig själv och det var precis det jag har behövde.

Just nu är det väldigt tufft och det känns som att jag går igenom motvind. Min kropp orkar mindre och mindre vilket gör mig orolig för jag är ju bara 25 år gammal. Mina leder ställer till det för mig samtidigt som medicinen inte kan rädda mig från överbelastningen. Eftersom jag gått upp väldigt mycket av medicineringen för ryggen så kände jag att jag inte bara kan vänta på operation. Så jag har börjar kämpa med maten och har hittills gått ner -1.3kg. Och ja de är ju bara första veckan nu men det känns bra.

Samtidigt som jag inte bara kan sitta och vänta på gastric bypass operationen så blev det ännu viktigare för mig idag att få opereras så snart som möjligt. Min läkare ringde mig för att ge besked angående magnetröntgen jag gjorde för ett tag sedan. Den visade ett diskbråck och en kota som sjunkit lite. MEN operation verkar inte vara ett alternativ. Läkaren kunde inte boka en operation för ryggen, det finns ingen mer sjukgymnastik som kan hjälpa och medicinen gör inte särskilt mycket nytta längre. Så här står jag med denna skit! Att ge starkare medicin betyder att ge mig morfin men det ställer bara till det mer för mig. För jag kan inte köra bil eller jobba med morfinet, jag får inte ta morfin innan gastrick bypass operation och det blir svårt att trappa ner det i god tid till gastric bypass operationen.

Jag kände mig så himla maktlös! Förlåt för ett negativt inlägg idag men allt kändes verkligen hopplöst! Jag var nära till tårar för jag vill så gärna förändra och må bättre. Som tur är har jag väldigt bra kollegor som har fått mig att tänka på annat än detta idag. Och det var precis vad jag behövde.

Äntligen dags för gruppmöte!

På torsdag är det äntligen dags för gruppmöte! Något jag väntat på sen augusti 2019. Jag ser verkligen fram emot det. Det verkar som om det är lite olika beroende på vilket sjukhus man är på gruppmöten. Jag har hört att flera har fått operationstid bokat redan den dagen. Men jag tror inte det är så i Norrköping på Vrinnevi sjukhus. Jag är bara glad att det äntligen händer något i processen! Min läkare vill att jag ska få opereras snart för att minska på överbelastningen.

Kommentarer

Du ska verkligen inte behövabe om ursäkt för ett ”negativt inlägg”. Det är bra att du delar med dig av det du går igenom. kanske någon annan känner igen sig. Ledsen för din skull att du mår dåligt och har ont, hoppas de kan hitta någon bra hjälp för dig ocg hoppas att du får en op-tid snabbt och att det kan hjälpa din kropp med smärtan. Håller tummarna hårt för dig och finns alls på Insta om du vill prata eller skriva av dig. Stoooor kram /Sophia (Healthier_zoph)

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg