Kallelse till att träffa läkarteamet 26/3

Hej!

Just nu ändras läget väldigt fort! Allt jag fokuserat på senaste tiden är jobb och hemmet pga detta hemska virus! Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag bestämt mig att inte tänka på gastric bypass resan. Eftersom att det inte är prioriterat pga att viruset kräver alla resurser vi har och det är förståligt.  Förra veckan hörde min sambo av sig och sa att det kommit ett brev från sjukhuset hade kommit medan jag var på jobbet.

Jag kunde inte hålla mig så jag bad honom öppna det! Alltså ni förstår inte känslan av att se att det är en kallelse till att träffa teamet!!! Det är den sista biten i processen till operation.

Inställt…

Helt ärligt så trodde jag inte det skulle komma och på ett sätt önskar jag nu i efterhand att det inte hade kommit. För det är så att det krävdes inte många dagar förens det blev inställt.

Tyvärr har läkaren blivit sjuk och den tiden ställs in. Så nu är jag bara besviken. Jag hade fått upp förhoppningarna för att få träffa läkarteamet innan sommaren. Då kändes det som att de enda som fanns kvar att göra är gastric bypass operationen!

Att ta två kliv fram och tio kliv bak, ja så kändes det när jag såg ett nummer från sjukhuset på mobilen. Så just nu vet jag inte när jag får en ny tid för att träffa läkarteamet inför gastric bypass operationen. Sköterskan som ringde sa att jag blir uppring eller att jag får ett nytt brev med en ny tid för att träffa dem.

Sköterskan sa även att de kommer köra på som vanligt så länge det går. För mig kändes de dock att de hade passerat den biten för länge sen. Men vi får se, jag hoppas det lugnar sig med viruset innan sommaren och att jag åtminstone kan bocka av det.

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.