Sällskap när man är sjuk

Jag mår så mycket bättre än vad jag gjorde för en vecka sedan! Men upplever ni också att alla i er omgivning behandlar er som pesten när ni är förkylda? Med all respekt för Covid-19 men man känner ju sig hemsk haha! Som tur har jag ju denna fyrbenta lilla vän som sällskap! Han vill alltid hänga med mig vare sig jag är frisk eller sjuk. Och det har nog räddat mig mycket! Jag är ju väldigt rastlös av mig och vill gärna ha saker att göra hela tiden. Så att hänga med Tyson håller mig sysselsatt väldigt bra.

Gratis motion

Något jag lätt glömmer bort är hur lätt det är att få till träning med Tyson genom promenad. Ni som har hund vet vad jag pratar om. För att vare sig man vill gå ut och promenera eller inte så måste man. Tyson behöver verkligen vara ut. När vi är hemma sover han och gosar ner sig väldigt mycket. Men förutom att han behöver ”do his thing” så behöver han få springa av sig. Snabb vovve som älskar att springa! Så jag har ju fått min dos träning genom promenad trots att jag inte kunnat få jobba.

Brukar ni också känna att det känns som att man ”skolkar” från jobbet om man går ut? Jag behöver verkligen frisk luft när jag är sjuk för att orka vara hemma en längre tid. Så med Tyson känns det som att det är försvarbart att vara ute på promenad haha. För som sagt han måste ut vare sig man vill eller inte.

Jag har också tränat lite med band men inget hårt pga att jag varit snorig. Nästa vecka ska jag försöka få in några pass och fokusera på att stärka ryggen.

Adoptera en till hund på gång!

Vi älskar Tyson mer än något annat. Men eftersom han är mest hos mina föräldrar så har vi varit inne på att adoptera en till liten hund. Processen går väldigt långsamt och det sker lätt bakslag för någon annan hunnit adoptera hundar vi varit intresserade av. Jag har skrivit lite om detta på instagram om adoptionen och det kommer jag fortsätta med. Men det ska bli så himla kul. Längtar tills vi kan gå till skogen och promenera så Tyson får lite leksällskap när vi är ute på tur.

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.