Jag var så nära på att skriva god morgon men god kväll!! Det säger ju lite om hur trött jag är hehe. Min dag började med att jag öppnade på jobbet kl 06.00. Jag är ingen morgonmänniska men eftersom det är klämdag så erbjöd jag mig att öppna. Jag slutade tidigt vilket var super skönt med tanke på vilket väder vi fick här i Linköping! Så jag och Petra bestämde oss för att testa mitt nya stormkök innan jag tar med det på lite längre turer. Vi tog dock endast med oss stekpannan men det spelar ingen roll. Ville mest testa tändningen och släckningen för att bli kompis med den!

Och Tyson var som vanligt redo för att upptäcka världen, hehe! Han trivs så bra och det gör det så kul att ta med honom. Han må va lite och söt men har älskar att följa med på längre promenader och vandring!

Friluftskläder för överviktiga?

Igår köpte vi en ny ryggsäck som jag är mer än nöjd över! När jag lyfte ryggsäcken från soffan så tänkte jag ”hjälp hur ska jag orka bära på allt de här”!? Men när den väl satt på ryggen så kändes det som om 60% av vikten försvann. Vilken tur, haha!

Jag köpte även ett par supersköna brallor som jag hittade i sista sekund! Var så nära på att ge upp efter alla affärer jag letat i. Ni vet nog säkert vad jag menar. När man testar den största storleken på alla brallor och de inte ens kommer upp över vaderna. Sånt här gör mig så ledsen. Vi har ett samhälle där även överviktiga ska kunna vara aktiva men utbudet för oss är inte det bästa. Man får antingen beställa från nätet i en miljon omgångar tills man hittar ett par som passar, eller så gör man som jag och testar de största storlekarna och hoppas på att få plats i dom. Beige må vara fint på andra men jag känner mig inte jätte bekväm i dom. Dock var de så sköna att jag köpte dom ändå. Hela kvällen har min jakt fortsatt på att hitta några fler byxor som helst är svarta.

Jag önskar bara att utbudet var större. Känner ni också ibland att det känns som att bara för man är överviktig så kan man inte vara aktiv. Eller jo, aktiva krävs det att vi är men vi måste bli ”smala” för att kunna ta del av sånt som vi annars inte kan få. Förstår ni hur jag menar? Jag kan väl inte vara den enda överviktiga som gillar att vara aktiv?

Så allt som allt så fick jag iallafall med mig en ny väska hem samt friluftsbyxor, småprylar till maten och stormkök!

Testar mitt nya stormkök

Tillbaka till det roliga igen! Om det är något jag och Petra älskar mer än Cola och Pepsi så är det tacos! Jag kunde inte komma på något som vi kunde äta så jag rotade runt i kyl och frys och tänkte, men ja(!!) tacos! Och det blir ju ännu godare när man kan njuta av det ute.

Trots att mitt stormkök var av den billiga varianten så var det bra! Den funkade som den skulle och det var inga problem med att få igång den. Sen behöver vi ju inte gå in så djupt på hur släckningen gick, hehe. Kan kort säga att vi ringde Petras sambo för att säkerställa att vi släcker den rätt.

Trött liten räv

 

Det finns ju inget finare än en trött Tyson. I vanlig ordning åkte han på ett bad. Oundvikligt när han älskar att gräva ner nosen i jord. Trots att vi inte gick så långt pga att Petra hade ont i foten så var han helt slut. Jag misstänker att det är en blandning av alla intryck och värmen. Han må vara lite men åhhh vad denna lilla räv kan snarka!

Nu säger vi god natt och trevlig helg!

1+

Kommentarer

Visst är det tråkigt!? Så himla synd att utbudet är så litet för oss. Åh, tack! Jag har kikat på dom men tvekat lite. Storlekarna är i kort och lång, vet du hur korta kort är? Haha hoppas du förstår vad jag menar.
Mina hittade jag på Stadium outlet för 299:- så det var ju bra pris på dom.
Hoppas du haft en bra helg.
Kram!

0

Åh då ska jag kolla in den butiken! Tack!
Haha svårt att säga hur kort ”kort-modellen” är, men jag får lov att vika upp dom lite grann (har väldigt korta ben 😅)
Har själv storlek 52 (kort!) på den byxmodellen och den känns väldigt bra. Bekväm! 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.