Hur går det?

Jag vet typ inte vart jag ska börja. Eller jo vi börjar med hur det går. För att där har jag inte så mycket att säga. För min del känns det inte ens som om jag går på flyt. Jag mår jätte bra, är inte sugen på något och är heller inte hungrig. Så på den fronten går det hur bra som helst.

Jag har däremot saktat ner lite på vågen. Vecka 1 avslutade jag på 104 kg vilket kändes jätte bra. Jag säger det igen, jag är okej med att de inte rasar. Denna vecka avslutar jag på 102,5 kg. Alltså 0,6 kg kvar till viktmål. Så vecka 3 veckan känns ändå lugn för mig. Jag är glad över att slippa ha flera kg att gå ner sista veckan så jag slipper stressa upp mig över vågen precis innan operation.

Kanske inte blir någon operation?

Men håll i nu kommer det jobbiga!
Jag har förberett allt inför operationsdagen.
Här hemma kommer allt vara klart för vänner och familj att bära till nya lägenheten.
Packlista inför operationen är redo. Så allt ska bara ner i väskan.
Efter operation flyttar Buddy och jag in hos mamma och pappa ett par dagar för att jag ska få hjälp med att ta mandom Buddy, samt att jag ska slippa bo i flyttkaoset de sista dagarna.
Inköpslistan för mat efter operation är också redo.

Nu är jag redo!
Men det är inte pandemin…
Tyvärr är vi i krisläge igen och det verkar som att det kommer bli värre igen. Hela vecka 2 har jag följt covid-nyheter slaviskt fö att försöka ha koll på hur de ligger till. En annan tjej som också ska opereras i Norrköping den 16 november kände samma oro. Jag och hon har hålla kontakten under flyt och peppat och diskuterat tillsammans.

Varför jag tror det inte blir en operation…

I torsdags så ringde hon sjukhuset för att se vad dom säger angående operation. Kommer den bli inställd eller inte? Det svar hon fick då var att i dagsläge finns ingen plan att stoppa operationer för de hade inte öppnat upp för fler IVA patienter pga Covid. Men att mycket kan hända på 10 dagar så hon kunde inte svara på mer än så.
Lite hopp fick jag ändå med tanke på att sjukhuset inte hamnat i det läget där de måste stänga ner för att fokusera på Covid patienter.

Dock så har jag under hela veckan läst inlägg efter inlägg där andra fått operationen inställd. Och igår blev jag taggad i ett inlägg där det skrevs att en hade fått sin överviktsoperation inställd i Norrköping. All motivation och ork bara rann ur mig. Jag ska inte ta ut något i förväg men det känns orimligt att det ställs in operationer nu men att jag ska kunna opereras 16/11.
Så typiskt att det är helg nu och man inte kan ringa avdelningen och kolla läget. Det har varit en lång helg med snurrande tankar. Men imorgon kommer jag ringa direkt och kolla hur det ligger till!

Vi kan prata om den psykiska och fysiska påfrestningen som kan komma av att vara på flyt men den här stressen om operation är nog det som har varit värst!
Nu är jag liksom här med endast 7 dagar kvar på flyt och det känns som att snubbla på mållinjen. Jag har väntat på denna operation sen augusti 2019 och snart är vi i 2021. Nu måste det vara min tur!

4+

Kommentarer

Hej. Va tråkigt att din OP vart inställd.
Jag är igång med min flytperiod nu, och ska opas vecka 2 men är rädd för inställd op jag oxå! Kämpar med flyt, hungrig konstant! Körde du Modifast?
Hoppas din OP blir av snart 🙏🧡

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.