Hej på er!
Jag är mitt uppe i flytt och flyt!! Just nu har jag varken internet eller tv haha. Lever lite som på stenåldern. Det har varit helt okej ändå för jag har haft fullt upp med jobb, packa och kämpa på med flyt.

Hur går det?

Vecka 1 hade jag ställt in mig på att det skulle vara hemskt. Det som verkar vara vanligt är att man mår dåligt. Att man blir trött, frusen och så. Men för mig har det gått väldigt bra så jag började ifrågasätta lite om jag verkligen gjorde rätt…

Dag 1 var jag peppade på att börja så då kändes det inte alls konstigt. Jag var väldigt försiktig med allt och fokuserade mest på att ha koll på flyt samt dricka ordentligt med vatten.

Dag 2 började huvudvärken smyga sig fram och jag blev tröttare än vanligt. Det började kännas som att kroppen fattade att de inte blir någon mat.

Dag 3 var nog ”värst”. Svårt att förklara. Det var inte så jätte farligt i och med att jag ställt in mig på värre men huvudvärken var värst då.

Dag 4-7 var jag väldigt pigg måste jag säga! Jag var så pass pigg att jag orkade röra på mig, jobba och inte alls sitta och gäspa vid 12 tiden som jag brukar göra.
Som ni hör så har de ändå varit en skit bra start. Där av började jag fundera på om jag verkligen gjorde rätt.

 

Hur mycket går andra ner på flyt?

Jag ställde en fråga på instagram om hur mycket andra gått ner på ett ungefär. Den frågan togs emot lite fel. Jag fick jätte mycket privata meddelanden om att jag ska sluta jämföra mig med andra eftersom antal kg är olika för alla.
Och ja, jag vet! Det var inte de som var tanken att jag skulle se ifall någon var bättre eller sämre än mig.

Anledningen till att jag frågade var för att jag var nyfiken på hur det varit för andra. Gick de snabbt eller gick det långsamt. För min del är de lugnt jag är inte alls långt ifrån mitt viktmål inför operation så jag är inte stressad över det.
Sen funderade jag också på om andra gått ner mycket mer än vad tex jag gjort och att de kanske därför blivit så att de känt symtomen av flyt. Men det kanske jag inte får reda på nu eftersom jag blev missförstådd.

Iallafall så går det bra! Efter första veckan hade jag gått ner 2,4 kg. Första dygnet rasade jag 1,9 kg. Efter det har de gått lite långsamt. Och det är helt okej! Som sagt så är jag nära mitt viktmål!

4+

Kommentarer

Jag gick ner 3,5 på de två veckorna innan operationen. Det jobbigaste för mig var att jag mådde så dåligt av pulvret, både fysiskt och psykiskt. Så jag gav mitt mående en break och åt vanlig mat vid fyra tillfällen, resten Allevoshakes eller deras ready to drink (enormt mycket godare). Sa hejdå till mitt gamla ätliv med en trerätters på min favoritrestaurang.

Dom har rätt, du ska inte jämföra dig, men jag förstår din tanke, man vill ju veta om det man gör och upplever är rimligt eller inte. Nu är du nära ditt mål iofs, men tänk på att det mest man förlorar så snabbt i början är vattenvikt och att det är viktigt att upprätthålla motionen för att komma i mål. Lycka till!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.