Hej!

Hoppas allt är bra med er! Jag har varit barnvakt så ni får en lite sen uppdatering av helgen. I fredags åkte jag ner till min kompis stuga för att umgås. Fy satan vad underbart att njuta av vädret i lugn och ro, långt borta från alla måsten. Vi grillade, solade och badade, lekte med hundarna och promenerade. Helt magiskt. Ibland måste man komma bort och njuta av naturen. Det gör oss gott!

Buddys glädje

Alltså, Buddy! Jag kan inte få nog av denna goding! Han är en riktig livsnjutare. Så fort han insåg att vatten var kul så vägrade han komma upp ur vattnet. Han älskar alla människor och hundar vi möter. Allting är spännande och inget är läskigt. Så himla modig kille som tar för sig av allt. När man ser honom så tror man han är söt och tillbakadragen, men inte min lille gosse inte! Livet är fullt av äventyr.

Men det var en bra start för honom att träna att vara borta. Vi har inte sovit borta förutom i stugan så att vara hos min kompis var en bra. Det var mycket intryck så vi åkte hem på lördagen. Det räckte för honom.

Update om min EDS

Som ni ser är jag väldigt tejpad! Jag försöker hålla ut tills på torsdag när de ska kolla vad vi ska göra med all smärta och skada. Just nu är jag väldigt säker på att smärtan i knät och höften kommer från min fot. Sen så sitter även mitt diskbråck på den sidan också så de är en ond cirkel. Allt blir bara värre och värre. Tidigare har problemen ökat lite i taget för varje år men nu är det så pass illa att det blir värre för varje dag som går. Därav har jag en liten paus från träningen tills på torsdag då jag ska kolla om de är ok att träna eller om jag borde avstå.

Söndag, bad i Motala

I söndags lämnade jag Buddy hemma hos familjen och åkte hemhem till Motala för lite sol och bad. Vättern är helt magisk! Det är så rent och fint att det känns som om man vore utomlands när det är sådant här väder ute. Den trippen blev dock inte långvarig.

Jag har haft problem med mitt hårbotten sen lördags kväll. För en sekund var jag bombsäker på att jag fått löss!!! Haha det var så hemskt att jag höll på att börja gråta. Efter 5 kontroller av min sambo så hittade han inte ens ett litet ägg och vi fick kolla vidare vad det kunde vara. Det visade sig sen att min känsliga hy har tagit stryk av allt färgande (som jag inte sagt något om haha). Jag fick för mig att färga håret rosa så jag blekte slingor i min utväxt och sen slängde jag i den rosa färgen.

Efter det så var jag inte nöjd och tänkte att om de rosa tvättas ut lite så blir det bra. Så jag tvättade håret alldeles för mycket och torkade ut hårbotten mer. Inte nog med det så var jag inte nöjd utan färgade allt brunt till slut, haha jag vet så onödigt!

Och efter allt detta så får jag veta att är man i direktsol så gör man det värre för hårbotten. Så kliandes så satte jag mig i bilen och åkte hem. Hemma mötte min sambo mig som åkte till apoteket och köpte produkter för detta. Nu är det sååå mycket bättre. Nu kliar det knappt. ”Mina löss” försvann huxflux haha! Nu får jag bara inte tvätta håret varje dag och använda den där gelen för hårbotten för att hålla ut. Ja, tyvärr tvättar jag håret varje dag även om jag vet att det inte är bra.

 

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.