Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det äntligen bättre. Livet har inte varit på topp och jag har på köpet haft det jätte stressigt både hemma och på jobb. Det har varit så stressigt att jag tagit minut för minut vissa dagar. Nu äntligen börjar jag se ljuset i tunneln. Livet blir inte alltid som tänkt och det är okej. Nu har Buddy och jag iallafall fått lägenhet och flytten närmar sig. Pusselbitarna börjar falla på plats! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag dragit ut på detta inlägg. Vet att det är många som väntat på att få reda på hur det blev med min operation. Men varje kväll jag lagt mig så har jag kommit på att f*n jag glömde berätta för er!! Men här kommer det äntligen!

Operation i december eller januari

Men till det bästa av allt!! Det är ett ja på operation! Förra veckan ringde sjuksköterskan och meddelade att det blir en gastric bypass operation! Jag är så himla glad. Tyvärr lite besviken på att jag inte fått ett exakt datum. Anledningen till det är dom inte vet exakt när det blir av pågrund av att de nu kommer ikapp alla operationer som de låg efter med. Men som det ser ut just nu  så sker operation i december eller januari enligt sjuksköterskan.

Min rädsla!

Det jag är rädd för är att det blir inställt igen pågrund av att Corona ökar igen. Jag vågar liksom inte bli för glad för att bli besviken igen. Flera städer har ju fått det tufft med smittan igen. Jag har inte läst mycket om spridning i Östergötland så jag hoppas det inte bara är för jag inte vill läsa det haha! Men jag hoppas det förblir så! Nu måste det vara min tur!

Nu kör vi!

Men jag är så sjuuuukt taggad nu! Sköterskan kommer ringa ca 5 veckor innan gastric bypass operationen för att meddela när det blir en gastric bypass operation. Så efter 2 veckor börjar jag med flyt. Nu ska jag testa olika smaker till flytperioden och fokusera på träningen. Jag hade lite högre blodtryck än vad jag trodde. Inte jätte farligt men för min del så vill jag ändra det så snart som möjligt! Så nu kör vi!!!

5+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.