Hej!

Det är en tråkig tid vi lever i just nu!

Hoppas allt är bra med er! Jag har hittat lite energi och ork att ta mig igenom denna tuffa period. Fråga mig bara inte var ifrån denna energi kommer haha. Jag har fastnat lite i att allt är jobbigt och tråkigt just nu. Ja, alltså vi pratar ju bara om Covid-19 och vi anpassar våra liv efter det, med all respekt. Och som ni vet så jag ju jag inte mått tipp topp. Förmodligen har det mycket att göra med att jag känner mig fast. Det låter lite konstigt och svårt att förklara. Men för att dra det lite kort så är det mest för att jag gillar att vara igång och hitta på saker, men också saker att se fram emot. Jag tror jag kan ha skrivit om detta tidigare så vi behöver inte gå in djupare på det mer än så.

Och som ni vet så är ju allt inställt! Både bröllop och tex sportaktiviteter är inställda för i år. Semestern behöver vi ju inte ens prata om för det är inget jag sett fram emot ändå i dessa tider. Och så vet ni ju om den stora besvikelsen om min gastric bypass operation. Jag längtar varje dag och det är rent ut sagt skit jobbigt! För det är ju inte nog med att samhället står still utan att det också känns som om jag hamnat på ruta 1 igen och är i den ovetandes tid om när allt kommer komma igång. I januari när jag träffade överläkaren så sa han att det kanske kunde bli innan sommaren och det såg ju lovande ut när jag skulle få träffa kirurgen och dietisten 26 mars inför operationsdagen. Nu väntar jag ju på ny tid så det är jobbigt det med.

Men nu blickar vi framåt och tänker på allt positivt!

Vi läser ju alla tidningen, ser på nyheter och påverkas säkert på våra arbetsplatser på ett eller annat sätt på grund av Covid-19. Det har varit en lång tid med en enorm opepp känsla. Jag försöker nu tänka positivt och jobba med det jag kan påverka innan operation. För det är ju så att det kommer ju ske, även om det inte gör det just nu. Och jag har ju fått ny tjänst som förste lärare i fritidshem så det är ju också något kul att se fram emot.

Jag ska göra mitt allra bästa för att inte hamna i det negativa och må dåligt för att min gastric bypass resa har pausats. Det är liksom inget jag kan påverka. I veckan ska jag fylla i alla dokument som ska lämnas in till Vrinnevi innan operation. Jag har inte gjort det ännu eftersom jag tänkt ”det är ändå ingen idé nu”. Nu tänker jag istället att jag kan passa på att ha det gjort när det väl kommer igång.

Förstår ni vad jag försöker göra? Ändra alla negativa tankar till positiva. Sen vet jag ju att jag stör mig på sånna som ser ALLT positivt och de är svårt. Men det är de bästa vi kan göra just nu för att orka hålla ut under pandemin.

Kost och träning!

Att ta mig till gymmet är jag nog inte redo för ännu. Även om jag saknar både maskiner och miljö så försöker jag göra det bästa av det. Matilda och jag har passat på att gå promenader nu när det varit så bra väder. Det har varit både superskönt och kul att kunna umgås på något vis i dessa tider. Jag har även tränat med gummiband hemma. Och hallå!! Varför har ingen sagt att träningsvärken av banden är värre än vikter?! Det har ju varit brutalt haha!

Kosten är ju det tuffaste nu när man blir lite ofrivillig soffpotatis som lyckats se 3 säsonger av Gåsmamman på en vecka. (Men den personen skulle inte kunna vara jag…) Hehehe.

Men nu har jag fixat matlådor och försöker ha koll på vad jag stoppar i mig trots att det är svårt. Och detta kan ju bara bli en bonus för mig inför mötet med kirurg och dietist innan operationen.

Mot positivare tider!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.