Hello!

Hur har ni det nu i corona tiderna? Jag själv börjar bli väldigt less på det! Igår hade jag en hemsk huvudvärk och började helt plötsligt se suddigt. Det var väldigt obehagligt så jag åkte hem lite tidigare från jobbet. Jag somnade ganska snabbt och sov ca 4 timmar. Idag stannade jag dock hemma för att utesluta att jag inte börjar bli sjuk igen. Så idag har jag spenderat dagen på att se serier, städa lite och äta lyxlunch.

Men hallå! När ska detta kaos ta slut? Jag är så trött på att känna att man är begränsad i vardagen.   Att inte kunna göra vad man vill suger! Och jag vet att många kommer reagera nu att man inte behöver isolera sig utan att man bara ska vara försiktiga. Men jag är faktiskt i riskzonen och tar hellre det skära före det osäkra. Så för mig så ser vardagen väldigt beige ut… Vägen mellan hem, jobb och mataffären är det som rymmer in i min vardag just nu. Skit tråkigt men så ser det ut. Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det är över snart så vi kan gå tillbaka till vanliga vardagen!

Jag kom på mig själv när jag sprang ner till brevlådan imorse om hur mycket jag längtar till en ny tid till att träffa läkaren. Komiskt nog så låg det ett paket från Wish till sambon, haha. Inget vitt kuvert med sjukhusets stämpel på dock…

Ibland tänker jag på hur det skulle se ut om Coronaviruset inte hade kommit till Sverige. Tänk om jag redan hade varit igång med min flytperiod nu? Nu kan jag liksom inte se framför mig att det skulle kunna ske innan sommaren. Jag hade sånt flyt och allt kändes bra men nu kraschar allt.

Jag sa till min sambo att jag inte tror att operationen kommer ske i år allt. Fy, vilken hemsk känsla! Jag vill bara komma till operationen och när det är gjort så kan jag isolera mig och fortsätta resan haha. Då behöver man inte träffa människor.

Viktnedgång innan operation

Jag försöker hålla humöret uppe under denna tid och kämpar med vikten. Träningen sker hemma just nu för jag tar inga risker med att gå till gymmet. Jag försöker hålla koll på vad jag äter, men ska vi vara ärliga? Hur lätt är det inte att småäta när man hänger hemma hela tiden?  ”Jag ska bara ta lite”. Det är så himla svårt!

Jag har dock gått ner -1,5kg sen förra veckan. Denna veckan ska jag inte vara lika hård mot mig själv då jag fyller år. Så självklart ska jag unna mig lite! Denna veckan kommer jag därför skippa att väga mig. Jag och ångesten från vågen går inte bra ihop! Och just nu vill jag inte stressa kroppen inför nästa läkarbesök. Inför det besöket ska man ju ha försökt gå ner lite iallafall. Och ska jag stressa upp mig just denna vecka så kommer det påverka mig negativt. Så nästa vägning kommer ske nästa vecka!

6+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg