Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det är jobbigt att operationerna är inställda. För mig såg jag en chans till att få börja på min flytperiod och opereras i år men eftersom detta inte är aktuellt så fortsätter ångesten detta år också. Att vistas på en strand eller i en bikini är skit jobbigt! För mig innebär somrarna inte att få njuta av sol och bad då jag känner mig begränsad. Jag väljer badplatser där jag vet att jag kanske inte kommer stöta på någon jag känner. För tanken av att behöva visa mig i bikini känns fruktansvärd!Detta har gjort att jag ”anpassar” min njutning av sommaren på grund av detta.

Svårt att hitta bikini i större storlekar

Och sen ska vi inte ens tala om hur jobbigt det är att hitta bikini. Inte nog med att man känner sig obekväm i en bikini så kan jag inte gå ner på stan och säga ”den bikinin är fin, den tar jag”. Det är samma känsla som med friluftskläderna igen. Har man plus size storlekar så får man beställa, chansa och hoppas man kan ha den. Bara för jag är överviktig så betyder det inte att jag gillar fina kläder. Är det bara jag som reagerat på att alltid när man in i en butik och försöker testa något så är en största bikinistorleken alltid slutsåld. Säger inte det lite om hur eftertraktade de större storlekarna är? Eller att kläderna är pyttesmå. Är det inte dags att utöka storlekarna i fysiska butiker också? Får det säljer ju bra liksom så det kan ju inte vara brist på köpare.

Sen vill jag vara tydlig med att man ska jobba på att älska sin kropp innan operationen också. Jag försöker själv göra det efter att ha pratat med andra kring tankarna om detta. Alla kanske inte känner som jag och det är okej. Men detta är min känsla och jag jobbar på det även om det går långsamt.

5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.