Baricol vitaminer för viktopererade

Vitaminer

I veckan hämtade jag ut paket från Baricol. För er som är opererade vet nog vad Barciol är då det är det enda företaget som vänder sig till viktopererade, men för er som är nya så är det vitaminer för viktopererade. De har flera olika sorters vitaminer, tex tabletter, pulver, tuggtabletter och brustabletter.

Jag tycker det är riktigt bra att det finns flera olika sorter eftersom alla inte vill ta sina vitaminer i tablettform. Så det ska bli roligt att testa alla produkter. Jag kommer testa vitaminerna både före och efter operation.

Många som jag pratat med har berättat att de testat Baricol innan operation och beställt den varan de gillade bäst. Däremot har de inte alls passat dem efter operationen så de har fått välja en annan ändå. Min sambo som gjort operationen säger själv att sånt som han tyckte smakade skit gott innan operation inte alls är lika gott nu efter operationen.

Hittills har jag endast testat tuggtabletten med smak av jordgubb. Den var helt okej. Jag tyckte den smakade typ som en godisbit utan socker. Förstår ni hur jag menar? Den var inte äcklig men som sagt inte söt alls liksom. Så tuggtabletterna från godkänt (innan operationen). Sen får vi se vad jag tycker om tuggtabletterna efter operationen.

Vattenflaska från Baricol

Andra Produkter

Sen har de vattenflaskor och supersnygga vitamineraskar! Grön och rosa är mina favoritfärger så jag är helt kär i färgerna. Det jag gillade mest av allt i paketet var vattenflaskorna. Haha jag är lite udda men jag äääälskar vattenflaskor. Och hur snygga är inte dessa!? Jag har lite väl många vattenflaskor haha men dessa är nya favoriterna! Dom är smalare än mina andra flaskor vilket passar mig perfekt eftersom närstan inga av mina vattenflaskor får plats i facket för flaska på min Kånkenväska.

 

Redan innan jag fick hem dessa så hade jag redan bestämt mig för att välja någon av Baricols produkter. I dagsläget tar jag väldigt många tabletter för både diskbråcken och EDSen. Så att få ta något annat än tabletter efter operationen är något jag verkligen ser fram emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg