Äntligen helg!

God morgon! Och ja jag menar morgon trots att klockan är över 12.00. Igår kväll stängde vi av alla alarm och sov så länge vi behövde. Jag har inte haft en super bra vecka… Eller jo både jag och nej faktiskt. Jag har inte varit ”sjuk” så att jag behöver vara hemma men min smärta i kroppen har varit hemsk! Tyvärr är jag väldigt dålig på att stanna hemma när kroppen protesterar. Jag anser inte det som ”sjuk” För mig är sjuk att vara hemma med till exempel feber eller en hemsk förkylning eller magsjuka. Inte pågrund av värk i kroppen. Så jag har bitit ihop och jobbat trots att kroppen vill och behöver vila.

Fredag!

Efter jobbet igår så åkte jag och shoppade lite. Jag kände att jag behövde lite egentid och sambon skulle på AW så det passade perfekt. Jag hittade lite böcker på bokrean. Alltså jag älskar Lilla Berlin så jag blev så glad när jag köpte dom två sista som fanns kvar på reabordet.

Lilla Berlin, Malin Berghagen och Hej igen vardag

Planen var att inte köpa massa annat utan endast unna mig lite på bokrean men nu vet jag ju att det inte funkar för mig, haha! Jag kickade in på Kicks och hittade lite nytt där med. Min kompis Anna har rekommenderat  Foreo ganska länge nu och jag har kikat på dom ofta. Men bara några timmar innan jag köpte mig en Foreo mini 2 så skrev jag till henne att ”nja jag ska nog spara pengar till alla bröllop och roliga grejer som händer i vår och sommar”. Och det höll ju inte länge haha…

När jag väl stod där på Kicks så tänkte jag att jag ska nog unna mig lite här också. Jag har tidigare i veckan fått hem lite ansiktsprodukter som jag hade beställt så det passade ju perfekt med ett litet hårband och en Foreo. Sen tvättade jag även mina sminkborstar. Om ni inte redan vet så älskar jag smink så att tvätta sminkborstar och lyssna på ljudbok igår kväll var bland den bästa stunden att varva ner efter en lång vecka.

Ansiktsvårds produkter

Lördag!

Som jag skrev tidigare så valde vi att sova ut lite, och det behövdes verkligen! Sen dukade vi upp lite frukost och kollade på Big Bang Theory. En serie som vi för övrigt älskar här hemma! Så de var en skön morgon, precis vad vi behövde!

Resten av dagen blir det vila och umgås med familjen. Ikväll ska vi till Aldens bror och hans tjej Matilda. Mello och sushi! Om jag och Matilda är nöjda?! Svar ja, hehehe!

Frukost

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.