Vitaminer och mineraler, en viktig del i vardagen efter en Gastric Sleeve eller Gastric Bypass.

Som opererad så har man risk för att få försämrade värden av olika anledningar och jag vill gärna ge min kropp bästa förutsättningen framåt så därför äter jag vitaminer från Baricol varje dag. Detta är inget samarbete utan jag är en genuint nöjd kund! 🙂

För mig var det ett enkelt val att välja denna enkla produkt som har allt i ett än att behöva ta en massa olika tabletter för att få i mig det jag behöver.
Baricol har olika produkter och jag har provat alla varianter då de har ett provpaket man kan beställa i fall man är osäker på vad som passar en bäst. Efter att ha testat alla produkter i paketet så har jag kört med sväljtabletterna, pulvret och tuggtabletterna i olika omgångar. Men det är tuggtabletterna jag har fastnat för. Jag äter 3 tabletter varje dag och har smaken apelsin.

När jag körde pulvret så blandade jag det i ex. Proviva eller i kvarg. När jag hade sväljtabletterna så delade jag upp dem under dagen och det gör jag även som oftast med tuggtabletterna också. Lägger dem i fönstret ovanför diskbänken där jag ser dem väl. Ett sätt att få mig att komma ihåg dem. Och eftersom jag har BariBuddy-appen så får jag en påminnelse på kvällen också. Men visst, ibland glömmer jag att ta dem ändå. Men för det mesta så kommer jag ihåg dem. Och i den nya BariBuddy-appen så kan man samla poäng genom att ta sina vitaminer varje dag. Poängen kan man sen använda i poängshoppen.

Och de har ju även snygga matlådor, smarta vattenflaskor och praktiska etuier för dina vitaminer.
Min favorit just nu är den nya vattenflaskan. Älskar att den rymmer 1 liter och har klockslag och peppande ord.

Jag har ett månadsabonnemang och det är så smidigt. Så om du ska eller har opererat dig så är mitt tips att kolla på Baricols produkter.
Du hittar mer info om produkterna och varför det är viktigt med vitaminer och mineraler efter en operation på deras hemsida https://baricol.se/

Jag har ätit Baricols vitaminer sen några veckor efter min operationen och på båda mina årskontroller så har mina värden var mycket bra 🙂
Så glöm inte att ta dina vitaminer!

Ha en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.