Jag erkänner, jag har inte skött mig vad gäller mina vitaminer under mina veckor utomlands 🙈 Men direkt när jag kom hem så började jag direkt med mina tuggtabletter från Baricol igen. Favoriten är apelsinsmak 🍊 Och för att hjälpa mig själv att komma ihåg dem så ligger de i fönstret ovanför diskbänken. Och sen får man ju en extra påminnelse och pepp från BariBuddy appen också, vilket är perfekt.

Och apropå Baricol så anordnar dom ett event där Årets Minimage 2022 ska koras 🎉 Ni kommer väl? Jag ska dit och jag vet att vi är flera bloggare här från Lev ditt liv som ska dit. Kom dit och träffa oss, mingla med andra minimagar, inspireras och lyssna på spännande föreläsningar m.m.

Ta också chansen att nominera en minimage som inspirerat dig lite extra ❤️

För mer info klicka här

 

Vi ses på Ellery Beach House på Lidingö i Stockholm lördagen den 1 oktober 😘

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.