Det är julveckan och för många innebär det extra stress.

Jag ville bara få dig att stanna upp lite och tänka efter, vad är det du VERKLIGEN behöver göra?
Är det verkligen att köpa julklappar i massor? Att baka 7 sorters kakor, bröd och göra eget julgodis? Eller att storstäda ditt boende från golv till tak?
Dessutom så jobbar du, barnen har aktiviteter och träningen, glöm inte träningen. Vad som än står på ditt schema den här veckan, låt det vara saker, ”måsten” som du verkligen känner är viktiga. Inte sånt som du tror att du ”borde” göra eller som alla andra förväntar sig att du ska göra. Det blir jul ändå!

Och all denna maten, fikat och godiset… Det är okej att njuta lite extra över helgerna, det viktiga är inte det du äter mellan jul och nyår utan mellan nyår och jul.

Jag tänker att julen handlar om att äta gott, mysa, umgås med familj/vänner, ta en promenad, vila och bara vara. Eller för dig kanske något helt annat men framför allt så borde det vara en tid då vi tar hand om oss själva extra mycket och samlar energi.  Vi har så många måsten hela året, varför ska vi då gå all in x 10 för en helg? Vi borde tänka tvärt om, att göra det enkelt för oss själva, skala ner och sänka kraven.

Och sen kommer nyår… blir det inte ett nytt år om man inte har storartade planer?

Var snäll mot dig själv!
Ja det är självklart att du kan gå all in om du vill, känner och orkar det men det är OK att inte göra det också.

Min plan är att äta gott, umgås med familjen, vila, lyssna på poddar/böcker, ta promenader och  så det blir självklart några bad också. Jag kommer troligen att äta en del choklad också. Jag kommer att jobba alla vardagar men ska försöka ta vara på de röda dagarna/helgerna och göra så mycket som möjligt av det som ger mig energi.

Jag önskar dig en riktigt God och Fridfull Jul! 🌟🎄🧑‍🎄

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.