God morgon, det är söndag och jag ska snart iväg och kallbada. Men jag började skriva här för att äntligen komma med ett blogginlägg efter en längre tystnad.

Maddie skrev häromdagen att hennes hjärna varit tyst ett tag men det har varit tvärtom om för mig och därav min tystnad här. Har liksom inte haft inspirationen att inspirera andra när jag inte ens lyckats inspirera mig själv.

Den här hösten har varit ganska jobbigt åt mitt huvud. Många olika känslor och situationer som både sänkt och stärkt mig. Men även om jag känt mig sänkt så känner jag ändå att jag står ganska stadigt. Jag svajar men reser mig ganska snabbt. Det är för att jag fått hjälp och jobbat med mig själv den här hösten. Vilket har varit väldigt bra mitt i en del ”stormande” på andra fronter.

Har kämpat en hel del med mitt sötsug ett tag nu och känner mig också väldigt hungrig hela tiden. Båda dessa har varit påfrestande. Tankarna snurrar runt över vad jag behöver göra och vad jag kan göra för att ändra det. Träningen har jag ändå fått tillbaka som rutin med programmet jag gjorde åt mig själv för en dryg månad sen, vilket är väldigt skönt. För jag mår så mycket bättre av att träna, jag vet ju det men att det ändå ska vara så svårt att hålla i det.

Morgonpromenaden har blivit ett måste och det går verkligen bra att bara gå upp och gå ut direkt. Så skönt att gå ut och vakna till med friskluft och att få röra igång kroppen. Jag har inte ens något i öronen jag lyssnar på utan bara är.

Snart är ett nytt år här, känns galet…var ju nyss jul ju. Och apropå kallbadet så blir det på nyårsafton 2 år sedan jag började. Underbart!! Jag längtar varje gång. Jag vet att jag fått flera att testa och andra att faktiskt förstår tjusningen i det och som fått in det som en rutin varje vecka. Och för mig är det en perfekt del i min söndag som jag nu på sistone börjat kalla för ”re-set and re-energize”. Och det innebär att jag städar, tvättar, fixar här hemma och förbereder matlådor och en del mellis. Och sen badar jag och försöker sen ta det lugnt och vila inför kommande vecka. Passar mig perfekt!

Och inför 2023 så blir det återigen inga nyårslöften. Det jag ska göra är att fortsätta jobba med mig själv och jag ska investera mer i mig själv och min personliga utveckling.

Men hur som helst så hoppas jag det ska storma klart snart, det kan lugna ner sig lite i alla fall. Men jag kämpar på oavsett. Man kan mer än vad man tror.

Nu tycker jag att vi försöker njuta av den här tiden som är kvar av 2022, mindre stress och måsten. Det kommer att bli jul/nyår ändå. Och så vi försöker lägga bort de onda tankar om vad vi borde och inte borde. Vi ska vara snälla mot oss själva!

Ta hand om dig!! ❤

 

 

Kommentarer

Tack för att du delar dina tankar. Det hjälper att höra att andra också kämpar emellanåt. Har haft det stressigt o kämpigt på många plan själv under hösten. Vilket skapat stress o dålig sömn = ingen viktnedgång sedan i somras. Försöker att inte stressa kilona men svårt. Ser fram emot en efterlängtad julledighet inom kort. Sköt om dig!

❤️ Stor kram till dig!
Vi tar en dag i taget och försöker vara snälla mot oss själva. Försök att slappna av, jag tror att stressen över kilona tyvärr blir en låsning. Hoppas att du kan få lite återhämtning över helgerna!
Och som sagt, du är inte ensam 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.