Livet är en resa, ibland visar gps:en in en på en avkrok, en villoväg eller till och med in i en återvändsgränd. Och ibland känns det som att den inte funkar alls. Det är lite så det är för mig just nu och det är därför det är lite tyst här. Men det finns alltid en annan väg att ta och jag hoppas snart kunna få fart på gps:en igen.

Och det som tynger mig sätter liksom tonen för allt just nu… suget för träningen är inte som tidigare och till och med promenaderna är svåra att få till. Jag försöker se till att göra matlådor och planera mellis för att hålla i matrutinerna och inte tumma på det också. Men vi försöker få till lite styrketräning/flåsträning och jag tar kortare promenader för att göra nått och jag vet att jag mår bättre av att röra på mig. Men har svårt att nå mitt stegmål på 10 000 per dag.  Känns sjukt för jag vet att jag skulle klara det om jag tog mig i kragen men det finns ingen krage just nu.

Men det tunga har inget med min kropp att göra och det är så skönt att inte alltid ha det i bakhuvudet som innan min operation. Det fanns ju alltid där som en blöt filt över en. Men jag är tacksam för min Sleeve och vad den ger mig.

Men i det röriga och tunga så försöker jag göra saker som får mig att må bra, återhämta mig och boka in trevligheter att se framemot. Och nu börjar jag fylla kalendern, vilket känns superkul!

Ska ju till Stockholm den 1/10 till Ellery Beach House då Baricol har sitt event. Temat är ju glitter och glamour… och jag har redan börjat fundera vad jag ska ha på mig 😂  är ju svag för paljetter så vi får se vad jag hittar på. Ett tillfälle att klä upp sig (om man vill så klart) och det tänker jag inte missa 😀

Har till och med bokat in mig på en grej alldeles själv… spännande och lite läskigt. Men det är bra att gå utanför sin komfortzon. Jag tänker att ibland passar det inte för vänner/familj att hänga med på saker jag vill göra, ska jag då bara skita i det… Nej! Det ska bli mitt nya motto framöver, att våga göra det själv!

Det blev ett lite tyngre inlägg men som sagt livet är inte en dans på rosor men jag kämpar på. Och det kommer att göra mig starkare!

Nästa inlägg blir av helt annan karaktär, jag lovar 😊

Ta hand om Er och ha det bäst! 😘

 

Kommentarer

Skickar en stor pepp kram ( och stor krage 🤗) till dig. Du kommer hitta din väg igen 💜Ge det lite tid !!

kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.