Oj så trött jag har varit idag… och jag förstår inte riktigt varför.
Blev en stor kaffe direkt när jag kom till jobbet i morse. Och det kan ha blivit några fler koppar under dagen också.
Har ju haft en lugn och skön helg med lunch hos mina föräldrar i lördags, vilat, lyssnat på bok och poddar, min vanliga fix-söndag och självklart söndags-badet.
Men ändå har jag varit som en zombie idag. Men det var fler på jobbet som kände likadant.

Veckorna bara rullar på, det står inte på förens det är dags att springa Toughest i Stockholm som jag berättade om i ett tidigare inlägg.
Men om jag säger såhär… träningen har lyst med sin frånvaro i några veckor nu… Visst det har blivit många promenader och en del joggingvändor.
Men förra helgen så sträckte jag muskeln på insida lår under en joggingtur så det blev en ofrivillig vila från dem. Men promenaderna har jag kunna ta ändå.

Är så glad för min nya klocka med bland annat stegräknare. Det har blivit en extra morot att komma upp i 10 000 steg varje dag som är mitt mål.
Jag har ett kontorsjobb och sitter ju hela dagarna så det känns bra att se hur lite jag faktiskt rör mig om dagarna. Vilket inte är bra överhuvudtaget.
Var ju i valet och kvalet om jag skulle köpa klockan eller inte för jag var rädd att det skulle bli en stress att nå upp till ett visst mål. Men hittills har det vara känts bra och som en morot. Och har jag inte kommit upp till målet någon dag, nej då är det så. I det stora hela så lyckas jag ändå komma upp i veckomålet.

Ska se om jag kan komma igång med styrketräningen i veckan, kanske strukturera om lite i passen och effektivisera dem lite. Måste ju fortfarande få in joggingvändorna och jag vill ju inte träna hela tiden. Nån måtta får det minsann vara 🙂
Nej men på riktigt så vill jag ha det i en lagom mängd så jag inte tröttnar eller sliter ut mig. Har faktiskt blivit så förut att det blivit för mycket träning och då har jag blivit extremt trött istället. Lagom är bäst.

Kan också tycka att min kosthållning för tillfället inte är på topp… jag gör fortfarande för det mesta bra val men den andra delen med mindre bra val borde kunna bli ännu mindre. Men jag vill också känna att jag inte bantar, det är ju något jag verkligen vill lämna bakom mig. Men visst, tankarna dyker upp emellan åt att jag kanske skulle behöva det och tyvärr är i alla fall jag väldigt hård mot mig själv. Det är svårt att bryta mönster och lämna osunda tankar och vanor man haft i över 20 år bakom sig i ett nafs. Det är en process och ett hårt jobb.

Så planen är att fortsätta välja bra mat, alltid se till att äta mina 6 mål och att det är proteinrikt och mättande. Och att sen dra ner på det onyttiga. Inte banta utan leva så att både jag och kroppen mår bra.

Men en sak är jag då absolut säker på, jag ångrar verkligen inte min Sleeve för 5 öre. Det är ett toppenverktyg och jag ser framemot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans framöver 🙂

Hoppas ni mår bra och får en fin vecka 🙂

Kommentarer

Jag förstår vad du menar. Jag är själv inne i en period där det blivit för mkt av det goda. Eller snarare för ofta! ”Bara” att ta tag i sina sunda vanor igen. Och jag håller verkligen med dig….jag ångrar inte heller min sleeve. Så tacksam för den 🙏🏻

Vi får köra en dag i taget och inte vara för hårda mot oss själva. Vi fixar det! 😊💪 Ha de gott och ta hand om dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.