Tisdag kväll och jag sitter mest och tycker synd om mig själv…
Har så ont i benen, kanske lite i ryggen och säkert lite i stortån också 😂
Nej men på riktigt så har jag sån träningsvärk efter gårdagens benpass. Nu är vi tillbaka i rutinerna med träning och bättre mat i veckorna.
Kan väl villigt erkänna att jag både har saknat träningen och inte. Men jag vet att efter några pass så kommer jag vara inne i det igen och det kommer att göra mig piggare och ge mig mer energi. Så det blir att härda ut de första passen och den ”härliga” träningsvärken.

För att få en liten nytändning så kör jag ett annat träningsprogram mot jag gjorde tidigare. Innan delade vi upp träningen på 4 pass och en-två muskelgrupper i taget.
Men jag känner att jag vill göra något annat ett tag så jag har hittat ett upplägg på 3 helkroppspass i veckan istället. Sen blir det att köra löpning också då konditionen lär bli betydligt bättre inför loppet. Och det är ju bra med både styrketräning och kondition.
Målet är också att få ihop minst 10 000 steg om dagen. Men det är ju totalt över hela dagen. Och med ett stillasittande jobb så kommer jag definitivt behöva ta en promenad när jag kommer hem. Men med en podd eller bok i öronen så är det ingen större uppoffring. Ska bara lyckas klättra över den ibland extremt höga tröskeln ut genom dörren 😉

Motivationen kommer inte av sig själv, utan att den kommer efterhand när man gör något. Så nu kör vi!

Ha en fortsatt bra vecka och ta hand om Er!

Kommentarer

Så sanna ord. Hade så svårt att ta mig ut på promenader i början men peppade mig med nya bra lurar i öronen o lite fräscha träningskläder. Nu kan jag (oftast) längta efter min dagliga promenad.

Härligt! 😊👍
Man får hitta små extra morötter att ta sig ut eller att köra lite träning. Och lite nya träningskläder har absolut en bra effekt. Promenader är verkligen bra för mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.