Hej allihopa!

Det blev några veckors frånvaro härifrån, det har varit semester och jag har tränat på att vara i nuet. Att låta bli mobilen/sociala medier.
Självklart har det blivit en del av det ändå och jag har uppdaterat lite på Instagram (om ni vill följa mig där så heter jag fru_flax). Men har under dagarna låtit bli telefonen.
Och jag som älskar att fota allt har även försökt att ta några bilder och sen lägga ner telefonen för att njuta i stunden. För en bild kan bli otroligt fin men det är inte samma som verkligheten. Detta tar jag med mig framåt att njuta i stunden, att nu är nu och att ta vara på livet.

Jag hoppas allt är bra med dig och att du haft en skön sommar! Vare sig du legat hemma i hängmattan, på en strand utomlands eller om du faktiskt jobbat. Tar upp det som många gjorde innan sommaren, det är ingen tävling om vem som gjort mest och häftigaste sakerna. Huvudsaken är att man njuter, gör något trevligt och tar hand om sig. Om det så är för en-två dagar eller om man har 4 veckors ledighet. Och alla dagar är inte toppen… inte för någon. Kom ihåg det!

Nu ska jag tillägga att jag känner en stor tacksamhet för min sommar och det jag kunnat göra. Kommer på mig själv att förminska att jag och min man faktiskt har en lägenhet i Spanien. För vad då, det är väl inget speciellt, vi har ju där ”alla” andra svenskar har det så det gör det ju mindre ”lyxigt”. Och jag vill inte vara skrytsam. Jag har nog ibland lite svårt att faktiskt förstå att vi har den. Nu har vi bara haft den sen förra våren så inte så konstigt. Men ja det är lyx och tack vare den så har vi haft en underbar semester där jag verkligen kunnat slappna av. Plus att vi i år bockade av en Bucketlist grej, något vi pratat om i många år. Vi åkte äntligen till Belgien och en av världens största festivaler för elektronisk dansmusik. Säger det igen, tror nästan inte att det är sant att vi varit där och fått uppleva en magisk helg. Wow säger jag bara!

Så vi tillbringade hela våran semester utomlands och det var ett skönt avbrott. Vi började med festivalen innan vi åkte ner till lägenheten. Och väl i Spanien har vi tagit det lugnt, testat olika ständer, spelat en del minigolf, suttit på takterrassen och löst korsord och Sudoku, rivit en vägg, småfixat lite, suttit inne för att det varit ”för” varmt, ätit god mat, massor av glass och bara varit. Haft det grymt bra helt enkelt och och det har ju varit underbart väder!!
Ville verkligen inte åka hem… men  i tisdags var det åter till verkligheten. Men vi var smarta att vi hade onsdagen hemma att landa på innan vi i torsdags återgick till jobb och vardag. Men gud så skönt att börja med en kortvecka. Om ni har chansen till det så gör det. Två dagars jobb och sen helg… en alldeles lagom start.

Nu är det åter till rutiner och vardag efter en sommar då jag tränat en del men också slappnat av vad gäller mat/vitaminer.

Vi hörs snart igen, ta hand om Er!😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Vanor
Maria
0 26 september 2022

Vanor

Hej Veckorna rullar på, vi lämnar snart september bakom oss och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Eller jo...