Hej Allihopa!

Blev ett liitet uppehåll här i bloggen och det beror på att jag förra veckan var några dagar i Spanien och den här veckan har liksom bara sprungit förbi.
Äntligen lite semester, sol och värme. Åkte med en tjejkompis och vi bokade resan i november så vi hade längtat så efter resan. Och vad vi fick höra så valde vi helt rätt vecka/helg att åka då det var skitväder här hemma och vi hade det helt underbart där nere 🙂 Sol och bad, shopping, vila och återhämtning och massa bubbel och babbel. Exakt vad vi båda behövde.

Dock var vi inte så kulinariska och åt en massa spansk mat utan vi åt det vi kände för helt enkelt. En del mackor med lufttorkad skinka, frukt, yoghurt, chips, oliver m.m. Vi hittade en restaurang i närheten som vi faktiskt var på 3 gånger. Maten och servicen var bra. Italienskt och Indiskt på menyn. Jag är dock ingen fan av Indiskt så det blev Italienskt. Så roligt, vart jag och min man än är i världen så är det Italienskt vi äter mest 🙂 Och nu gjorde jag och min kompis likadant. Men det var gott och vi var nöjda. Och för andra gången typ någonsin så tog jag en doggybag med mig hem. Har tagit det två gånger vad jag kan komma ihåg och båda är nu sen jag opererade mig.
Jag bad också om att få barnportioner när jag åt där och det var inget problem. Behövde inte visa mitt operationskort heller. Sen är det ju ganska bra i Spanien med tapas tänker jag, det funkar ju bra för en minimage 🙂

När vi reste såg jag till att ha med mig matsäck och någon extra proteinbar ifall hungern skulle sätta in. Under dagarna då vi var iväg på grejer så gick det dock lite för länge emellan måltiderna och jag kände mig svag. Jag är ju som sagt en rutinmänniska och äter väldigt regelbundet annars och här var man så upptagen med annat att man glömde bort. Märktes på humöret och orken när det verkligen var dags att äta. Men men, bara att lära av misstagen och göra bättre nästa gång.

Tiden springer verkligen fram och nästa helg är det dags för Toughest, hinderbaneloppet utanför Stockholm som jag, mannen, svägerskan och svågern ska springa.
Kan ju säga att träningen inte legat på prio under några veckor… konstigt nog eftersom vi har loppet att springa. Men jag tappade lite luft under vingarna faktiskt. Sprang två gånger förra veckan efter ett litet uppehåll och det gick hyfsat. Men sista gången så hade jag bra ont på baksida lår och har det fortfarande 🙁 Så jag kör på vila och massageboll och spikmatta och hoppas på att det ska bli bättre snart. Är för rädd för att springa nu så jag ska göra det ännu värre. Så det blir nog klassikern att vila sig i form.

Inser också att det inte ser så bra ut med antal steg per dag heller… jag vet liksom inte vad som hänt. Jag som brukar älska att promenera… Får ta och rycka upp mig så snart låret är bättre.

Idag är det fredag och ännu en långhelg står för dörren, vilket man inte tackar nej till. Ska försöka göra lite nytta här hemma men också ta det lugnt och umgås med familjen.

Jag hoppas ni får en underbar helg!
Kram på Er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg