Sitter i fåtöljen och mumsar på mitt kvällsmål, chokladproteinpudding. Så gott, snabbt och enkelt. Känns mer som en efterätt än ett mellanmål 😋

På lördag är det dags för Toughest, och jag behöver få in två löpvändor innan dess. Brukar springa med maken men han körde paddel ikväll så jag fick ta mig ut själv. Så det var inte att fundera så mycket utan bara få det gjort. Lite extra trevligt när man kunde snöra på sig de nya springskorna. Blev äntligen ett köp i helgen efter att ha velat fram och tillbaka vilka jag skulle köpa. Brukar inte vilja ha så skrikiga färger på skorna men denna gången blev det all in på på både färg och mönster 🤣

Stoppade iallafall i lurarna med bra musik och gav mig ut. Hade som mål att springa ca. 6 km och det lyckades jag med och det kändes såå bra. Men tror ni inte att min smartwatch tappar kontakten i slutet och inte mäter hela sträckan 😭 När jag typ gör mitt personbästa på väldigt länge då händer detta… Är måttligt road om jag säger så… Men även om inte klockan hängde med och allt registrerades så gjorde jag det och jag är grymt nöjd 😊💪

Redan onsdag imorgon, älskar kortveckor. Hoppas att ni mår bra och att ni får en trevlig vecka.

Kom ihåg att vara snäll mot dig själv!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg