Men nej… Detta är livet. Och om förra veckan gick sjukt segt så gick denna sjukt fort…Men inte mig emot då jag fortfarande väntar på semestern. Men nu är det nära 2, 5 arbetsdag kvar, sen är det äntligen min tur 😊 Det kan vara så att det kändes snabbare för att jag hade så mycket trevligt inplanerat.

Fika med 2 kompisar, bubbelkväll med en annan kompis, kalas/grillning med familjen och sen bröllop igår lördag.

Matmässigt så blev det en ganska bra vecka, med en bra balans.

Några promenader har det blivit under veckan och jag klarade faktiskt mitt stegmål för veckan. Blir verkligen inte så jämt. Och sen sprang vi till ett familjekalas i fredags. Blev 1,1 mil 😊 Helt galet, jag fortsätter ösa på och mitt nya mål är att klara 1,5 mil. Men jag sätter inget krav på när utan mer att det vore häftigt att fixa det.

Idag blev det då ganska lugnt. Körde några tvättar men sen mestadels soffhäng. Eftermiddagen/kvällen spenderades hos svägerskan och svågern. Trevligt att bli bjuden på mat och umgås lite 😊 Det var meningen vi skulle springa ihop men jag kände av knäna lite sen springningen i fredags så jag stod över. Grabbarna fick köra själv medans vi fixade käk och babblade.

Om förra veckan var ganska lugn tankemässigt så har denna varit jobbigare. Känner mig tjock 🙈 och vill göra någonting drastiskt. Men det första jag behöver är semester och vila. Sen efter det så ska det vara åter till bra rutiner. Skulle ju inte tänka så här ju…. Suck!!!

Ville bara säga det så du vet att du är inte är ensam! Så vi kämpar på en dag i taget, kommer ihåg hur långt vi har kommit och ser till att må bra!

Ha en underbar vecka! 😘

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.