Jag har varit ute på vift, äntligen ett tjejdygn i Stockholm med min kompis A-K. Vi har längtat såå!
Så härligt att få komma iväg och få bo på hotell, äta god mat, shopping och härlig kvalitetstid tillsammans.
Det kändes dock konstigt att vara i Stockholm bland alla människor. Det har ju liksom varit pandemi nu ett tag och vi har inte varit i Stockholm på detta viset sen i oktober 2019. Jag har ju knappt varit ut och shoppat alls under dessa två åren. Så nog var jag lite mosig när jag kom hem igår kväll efter alla intryck. Men det var det värt!

Det funkade väldigt bra med minimagen också, blev inte så välordnat med maten som det brukar vara men det gick bra ändå. Hade med mig min favorit proteinbar som nöd-mat vilket var toppen. Ibland glömmer jag att ha med mig nått när jag är ute på nått men som oftast kommer jag i håg. En proteinbar eller lite nötter brukar få följa med i väskan.

Avslutar med en bild från en mycket god frukost vi åt igår. Vi skippade hotellfrukosten och begav oss till ett café istället.
Är verkligen en frukostmänniska, skulle kunna äta frukost alla mål om dagen. Speciellt min gröt men frukost överlag.

Och jag har alltid älskat hotellfrukost men det är ju lite annorlunda nu med minimagen, visst kan man äta frukostbuffé nu också men det är ju inte på samma sätt som innan. Så detta kan definitivt bli en ny grej om man är någonstans, att gå till ett café som har en inbjudande frukostmeny. Den här gången blev det en Banana Split Bowl och en mycket god Cappuccino. Vi ville också var lite ”hippa” och äventyrliga så vi beställde även in en Matcha Latte men nej du… inget för oss. Kan kort och gott sammanfatta det hela med att det smakade som gräddigt gräs…hahaha :-S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.