Gokväll!

Helt galet att det redan är i mitten av maj, vart tar tiden vägen egentligen?
Det är så vackert ute nu! Lite mer värme hade inte suttit fel men det kommer det också 🙂
Idag hade vi strålande sol hela dagen, om än lite kallt i luften. Det blev i alla fall första joggingvändan på flera flera veckor.
Vi sprang i skogen, vilket jag inte brukar gilla då det är väldigt sandigt och backigt där. Men idag kände jag för lite omväxling och jisses va härligt!
Så vackert, så lugnt och bättre för knäna. Så jag fick ge mig och erkänna att det faktiskt var rätt trevligt att springa där.
Efter joggingen fyllde vi på med lite energi och gick sen in i gymmet och körde lite ben… ja vi är knäppa… Men vi körde lätt och snällt. Mer för att stärka upp då vi kommer att springa en del nu framöver.

Förra veckan var en tung vecka… jag tycks ha såna veckor oftare nuförtiden… funderar ibland om jag är i förklimakteriet 🤔 Eller så är det dom vanliga ”gosiga” hormonerna som ger sig tillkänna. Eller så är de dom elaka tankarna om mig själv som lägger en blöt filt över allt annat också…
Så den veckan ville jag inte så värst mycket alls… lite träning blev det i alla all, men inga promenader och inte så mycket annat heller.
Men i helgen fyllde jag på med energi genom att fika, fika lite till och sen lite mera fika på det 😋 Framför allt så var det socialt umgänge delux med både kompis och båda våra familjer utspritt på båda dagarna.
Så nu kör vi vardag, bra mat, mellanmål, träning och promenader m.m.
Det blir en sväng till frissan imorgon och så ska jag träffa en kompis på torsdag. Så det är både nytta och nöje denna veckan.

Ville bara titta in här och skriva av mig lite. Inte så positivt kanske men jag tänker det är ju detta som pågår just nu och vi alla har våra ups and downs. Och varje dag är en ny möjlighet som vi behöver ta till vara på. Vi behöver definitivt inte bestiga Mount Everest varje dag, men något kan vi i alla fall göra.

Några ledord för veckan till oss alla är:
Stanna upp och se dig omkring, på den klarblå himlen, allt det fina i naturen, ta ett djupt andetag och ge dig själv en massa kärlek. Du är fantastisk! Glöm inte det ❤

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg