God morgon!
Kan inte fatta att det är sista april idag. Vart tar tiden vägen?
Och precis nu så ger sig aprilvädret återigen till känna… snöblandat regn 🙁
Från i morgon är det maj, då vill jag inte se mer av den här skiten, punkt!

Har varit lite extra trött och lite nere någon vecka men jag vet vad det berott på och det har löst sig nu 🙂
Så det var en av anledningarna till att jag i veckan hade ett litet tema på Instagram ”Mer färg åt folket”
Jag behövde pigga upp mig, jag blir så glad av att bära färg och jag vet att när jag gör det så ”lyser” jag upp. Det tar fram det bästa i mitt utseende.

Att bära färg eller mönstrat som min zebra-kappa kan faktiskt vara lite jobbigt. Man känner liksom som att alla tittar på en/att man sticker ut och så har jag definitivt inte vela ha det förut. Ville helst försvinna in i bakgrunden. Kan fortfarande ibland känna så, speciellt nu när jag plockade fram min zebra-kappa för säsongen… oj vad jag tänkte på att jag verkligen sticker ut i den de första dagarna men nu bryr jag mig inte. Jag älskar den och känner mig så snygg i den!

Så mitt lilla tema ”Mer färg åt folket” handlar för mig att ha på mig mer färg för jag passar i det, att våga sticka ut, det piggar upp och det är roligt!Det är en utmaning att kliva ur  ”The comfort zone” men det är ju det man växer av.
Och jag har verkligen växt både på in- och utsida sen min operation. Det känns som att JAG kommit fram ur mitt skal.
Självklart finns det mer saker att jobba på när det gäller psyket men jag har fått en rejäl knuff i rätt riktning.

Och ibland så kan det ytliga hjälpa till hur man känner sig på insidan. Så våga sätta på dig den där snygga färgglada toppen eller gå all in och klä dig i samma färg från topp till tå. Eller börja med något litet som en sjal eller väska, jag lovar det är roligt och du kommer känna dig lite piggare och lite gladare.

Här kommer veckans outfits som lite inspiration.

Jag önskar dig en trevlig helg!
Kom i håg att göra något för dig själv som du behöver och mår bra av.

Kram på Er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.