Fågelkvitter, grönska, träden som vajar i vinden och solens gyllene strålar förgyller mitt kvällsmål idag. Kanske inte ser mycket ut för världen men det är mammas hembakta filmjölklimpa med nötter och frön. Så gott!

Vi har haft några dagar med lite sommarväder men imorgon alldeles lagomt till helgen så ska det bli kallare och en hel del regn. Vi som planerar att träna på en hinderbana inför hinderbaneloppet vi springer om några veckor. Vi får se på lördag hur det ser ut. Får annars bli vanlig träning. Har inte riktigt kommit in i träningen som förut… Men jag hoppas jag ska vända nedåtspiralen snart. Om inte annat så åker jag på en liten semester nästa vecka och det kan bli en bra start att efter det komma igång igen. Känner verkligen att den här resan kommer mycket lägligt. Jag behöver åka iväg och ladda om lite.

Vilket spännande inlägg det blev idag… 😂
En helt vanlig vardag med jobb, lite dammsugning, tagit reda på tvätt och en kort promenad. Det glamourösa livet liksom 😂 Men det kändes som att stunden med kvällsmålet i vårt älskade uterum blev en perfekt avslutning på dagen och jag ville dela den stunden med er😘

Men nu ska jag njuta lite till här ute innan det är dags för sängen.

Önskar Er en trevlig fredag och helg!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.