God kväll!

Bilden på mig är från i somras, drömmer mig tillbaka dit nu när vi idag gått in i mörkare tider. Jag är inte ett fan av vintertid. Jag vill ha ljust på eftermiddagen, få längre dag. På morgonen är det skit detsamma, då ska jag ändå till jobbet och då kan det lika gärna vara mörkt men på eftermiddagen när man har chans att vara ute. Ja, då vill jag ha ljust!

Söndag och jag sitter vid köksbordet och mår lite illa och har nu halsbränna efter att ha druckit lite saft 🙁
Tyckte att jag druckit dåligt idag och skulle försöka få i mig lite vatten/saft. Och det var då en stund efter att jag ätit något men tydligen tyckte inte lilla magen att det var en bra idé. Ja ja, det blir bättre snart. Kände att dumpnings symtomer smög sig på men det blev väldigt lindringt. Tack för det!

Jag skrev sist att jag hade ont i magen när jag äter och jag har försökt härleda vad det kan vara. Och det enda jag kan komma på just nu är att jag äter för fort…
Försöker också att undvika att dricka dryck med kolsyra för att se om det hjälper.  Det blir att återgå till att äta långsamt… är sjukt dålig på det sen ett tag tillbaka 🙁
Men som man säger, gör om och gör rätt!

Ny vecka är i antågande och jag har gjort en liten plan för den. Och det med både nytta och nöjen.  Inget är skrivet i sten men som jag sagt innan. Fail to prepare, prepare to fail!

Vissa saker vill jag få gjort men lite nöjen/saker för mig/min hälsa blir det också.
Så veckan ser ut ungefär så här:
– Äta långsamt
– Mindre eller ingen kolsyrad dryck
– Promenader/Vardagsmotion
– Minimera sötsaker/mindre bra mat för magen och för min egen skull
– Göra lite ärenden
– Städa bilen
– Gå på massage
– Lyssna ikapp på poddarna jag brukar lyssna på
– Bada

Träningen är fortfarande lika med noll… inspirationen är inte alls där. Men efter nästa vecka så ska jag igång. Punkt!
Har gjort ett nytt träningsprogram som innebär att jag ska träna 3 gånger i veckan. Och planen är att köra detta i 4 veckor för att komma igång och komma in i det. Efter dem veckorna så ska jag göra en utvärdering och se om jag fortsätter så, om jag återgår till vårt andra program eller om jag helt enkelt väljer och ta hjälp för att komma på banan.

Jag hoppas allt är bra med dig och att du får en bra vecka.
Glöm inte att göra något för dig själv, du är viktigt!

Kram på Er! 😘

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.