God kväll!
Redan söndag kväll och det har varit fullt ös i helgen. Kände mig faktiskt lite sliten idag.
Igår var det mycket på agendan – veckohandling, promenad, spring-intervaller, städning av bilen och en del annat smått och gott som behövde fixas.
Åt god mat med efterrätt på kvällen från byakrogen. Dock gjorde jag misstaget att dricka för tätt inpå det sista jag åt och jag fick en mini-dump eller vad man ska kalla det. Blev att må så illa och blev lite kallsvettig. Fick ligga en stund men tack och lov gick det över hyfsat fort. Men just då så tänker man hur dum man var men ibland så blir man bara extra törstig, dricker lite för fort och då kan det bli så här.
Därför är det bra att fördela ut vätskan över dagen för att inte blir supertörstig på kvällen. Dock tror jag det var maten som gjorde mig extra törstig.

Och äntligen har jag den nya praktiska vattenflaskan från Baricol. En flaska som rymmer en liter och som tidsangivelse och peppande ord på vägen.
Fyll den 2 gånger/ dag och du har fått i dig två liter. Suveränt med en snygg, praktiskt och stor flaska. Så en stor tumme upp för den!!

Min söndag har mestadels sett ut som de brukar.
Jag har söndagar som städ- och tvättdag, jag gör matlådor och fixar med annat som behövs inför kommande vecka.
Sen är det ju allt som oftast ett söndagsdopp och efterföljande soffmys med en kopp kaffe. Och sen försöker jag också att ta det lite lugnt, det hör också till inför kommande vecka.

Idag var jag väldigt trött men jag har gjort allt ovanstående och varit på kalas, tränat styrketräning och sprungit med maken, svägerskan och svågern.
Som tur är så hann jag med en liten tupplur också och det var väldigt välbehövligt! För någon mer vila blev det inte.

Nu på kvällen gjorde jag det sista inför imorgon, matlådor och mellis. Och grejerna för att fixa frukost imorgon står framme på bänken.
Jag vill slippa stressen på morgonen, vill göra mig i ordning och äta frukost i hyfsad lugn takt. Så därför gör jag hellre i ordning allt kvällen innan.
Men vi alla är olika men att förbereda är ett smart lifehack för att välja bra, slippa fundera och kanske slippa lite stress. Om man så gör i ordning för dagen efter bara eller för flera dagar i taget det spelar ingen roll. Gör det enkelt för dig.

Ibland forcerar jag på och stannar inte upp men samtidigt så är det fantastiskt att ha all denna energi, och det hade jag definitivt inte innan min operation
Så nu ska jag ta lite kvällsmellis, landa lite och sen krypa i säng. Nästa vecka blir en 4 dagars arbetsvecka då jag är ledig på fredag. Skönt!

Hoppas att ni får en bra start på veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.