Gokväll! 

Säger det igen, shit va tiden rullar på. Midsommarhelgen har precis varit och vilket underbart väder vi fick/har! Sommardelux ☀️ Och bara av att sluta tidigare på torsdagen, vara ledig fredagen och vädret fick semesterkänslan att infinna sig ganska mycket. Det tråkiga är att jag har 3,5 veckor kvar till min semester… Men som jag började med så rullar det på och snart är jag där. Och jag ska se till att njuta och göra trevliga grejer under tiden fram tills dess. Lika som att inte bara gå och vänta på fredag-söndag utan att leva även måndag-torsdag.

Matmässigt så är inspirationen fortfarande lika med noll men jag försöker ändå att se till att ha mellis och matlåda med mig till jobbet. Även om det blir extremt enformigt.

Och sen vi sprang Toughest (hinderbane-loppet) för någon vecka sen så har vi hållit i löpträningen. Vi kör varannan dag i princip. Kör ett pass med intervaller, ett pass där vi springer längre och ett där vi springer fort och lagomt långt. Och det går bra. Jag har aldrig varit en löpare men det är nya tider nu och jag hoppas jag blir riktigt beroende av det att jag håller i även framöver. Just nu försöker vi hitta nästa lopp att träna till. En morot, nått att jobba mot och att se fram emot.

Något jag oxå måste få in igen är vardagsmotionen. Har varit lite klent med det men jag är på gång igen. Jag försöker satsa på 10 000 steg om dagen men ska inte pressa mig. Jag vill göra det för hälsan och för att må bra.

Jobbar vidare med att tycka om det jag ser i spegeln. Inte fokusera på det jag inte tycker om. Så ikväll utmanade jag mig själv genom att ta en promenad runt byn i korta shorts och bara en sporttopp som gjorde att jag visade en del av magen. Jag kan säga att jag var väl medveten om det och tänkte på det hela tiden. Men jag gjorde det, det var skönt eftersom det var så varmt och inget hemskt hände. Det är bra att utmana sig själv, man växer av det!

En liten uppdatering om livet denna måndagskväll. Ganska enformigt och inge vidare glamoröst. Men behöver det vara det? Måste vi göra en massa häftiga grejer hela tiden? Kan vi inte bara vara? Några tankar att ta med sig in i veckan.

Jag tycker att vi ser till att vi mår bra, att vi stannar upp och njuter av även de små sakerna i vardagen!

Ha en fin vecka 😘

 

Kommentarer

Jag slåss med samma tankar om min spegelbild? Varför är vi sådana ?? 🙃 heja dig som utmanar 💕

kram

Ja du… Mycket bra fråga. Jag önskar verkligen att vi kunde vara snällare mot oss själva. Vi får jobba på det 😊💪 Tack!! 😊😘 Kram 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.