God morgon!

Sitter med den obligatoriska kaffekoppen efter söndagsbadet. Och idag mumsar jag även på en BariBar som passar perfekt till kaffet. Ni måste verkligen testa den om ni inte har det. Jag är sjukt petig när det kommer till proteinbars och dessutom så väljer jag helst de med choklad eller nötter, inte med frukt/bär. Men denna är så god!!
Tack Baricol för denna trevliga nyhet!

En underbar morgon om än liite för blåsigt för min smak, men man kan ju inte få allt.
Längtade verkligen till badet idag och jag behövde ha en extra dos med uppiggande efter en konstig vecka.
Igår var jag helt ur fas och ville inte göra nått, var helt slut. Så igår övade jag på att faktiskt acceptera läget och bara gjorde det jag och kroppen behövde, vila.
Ibland kör i alla fall jag på som en galning med alla möjliga saker och det är väl så veckan sett ut och då behövde jag stanna upp och ladda om.

Idag är det söndag och min fixdag, städning, tvättning och laga mat inför veckan. Jag tycker det är skönt att städa och fixa så det är fint inför veckan. Förut brukade jag städa torsdagar eller fredagar så det var fint inför helgen men tycker det är skönare att göra det på söndagar. Nu är jag uppe i ottan vare sig det är vardag eller helg så jag försöker få allt gjort så snart jag kan så att jag får några timmar till annat/vila under dagen också.
Ibland om motivationen är lite låg så brukar jag ändå bara börja med det som ska göras, för om man funderar för mycket så fastnar man lätt och man ligger kvar i soffan.
Men om man kommer igång så får man oftast energi av det. Och man kan ju också sätta på en timer på säg 20 min då man kör på och sen när 20 min har gått så kan man sätta sig lite med telefonen eller med en kopp kaffe. Man delar upp sysslorna och det kan göra att det känns lättare, att det inte blir ett berg av saker som ska göras och man vet man ska hålla på i några timmar. Eller så bara börjar man och kör igenom det man ska göra så blir man snabbt klar. Vad som än funkar bäst för en själv.

Känner att nästa vecka måste bli bättre på flera sätt. Behöver få tillbaka rutinen med promenaderna, det blev inte alls om jag hoppades på. Har ju mitt stegmål som jag hamnade efter på, har inte sprungit på länge så det lär jag komma igång med och så säger maken att träningen måste vi börja med igen. Det har blivit några veckor utan nu tyvärr. Toughest-loppet är bara en månad bort nu så det behövs verkligen!

Tänk va lätt man hamnar ur spår från de bra rutinerna. Men det gäller att försöka komma tillbaka så snart det går, om inte på alla fronter men på några i alla fall.
Men det gäller också att inte vara för hård mot sig själv, ibland rår man inte för att man hamnar ur spår.

Så nu tar vi nya tag och ger oss själva de bästa förutsättningarna för en bra vecka!

Kram på Er

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg