Igår tog jag och min älskade man bilen ner till Stockholm eftersom jag skulle vara med på Ellery Beach House Hotell när årets minimage skulle koras. Ett event jag inte ville missa men det kunde ha blivit så. För om inte min man hade erbjudit sig att skjutsa mig fram och tillbaka så hade jag nog inte åkt. Så jag är så tacksam för honom och för att han ställde upp för min skull! ❤

Jag kom dit ganska tidigt men satte mig tillrätta i loungen/foajén/baren och insöp den häftiga miljön och inredningen.

Strax efter klockan ett så drog det igång, vi var i ett konferensrum med högt i tak och en scen. Alla stolar var försedda med en goodiebag och det fanns kaffe direkt när vi kom. Ett perfekt tillfälle att bekanta sig lite med deltagarna över en kopp. Och visst kände man igen några från Instagram, bland annat Mimmi och Milla från poddcasten Gastric Fantastic. Och extra trevligt blev det när jag upptäckte en till dalkulla (dock utflyttad). Helt underbara Sara 😍 alias @fantazie.snow
Så jag hann prata med några flera av alla härliga minimagar 😃

Joanna och Sara från Baricol startade igång etermiddagen och kort därefter blev det min tur att kliva upp på scenen.
Och det eftersom jag bloggar här på levdittliv.se och jag skulle kort berätta om mig, bloggen och sidan. Och tro mig, jäklar vad jag hade förberett mig och allt lät
skitbra i huvudet. Men någon fusklapp behöver jag väl inte, det där kommer jag lätt ihåg… Jo visst… Jag var inte nervös, jag har turen att inte vara det. Men jag glömde ju hälften ändå 😂 Men men, jag kanske får en till chans någon gång och då jäklar då blir det ännu bättre! 😉

Sen kom proffsen och tog vid och först ut var Therése Goding, som är bland annat dietist och författare. Hon har skrivit tre böcker. ”Ett liv med sleeve”, men som nu precis nyligen kommit ut i ny upplaga med nya bilder och mer info till även Gastric Bypass opererade. Den heter ”Ett liv med sleeve eller gastric bypass”. Själv köpte jag hennes bok ”PoP Postoperativa portioner” En bok med recept och inspiration till att äta näringsrikt och bra. Behöver verkligen lite ny inspiration vad gäller mat. Tråkigt att äta samma hela tiden. Och jag har redan sett flera recept jag måste prova!

Vi fick också höra en Plastikkirurg och en Dermatolog prata om operationer och hud/ärr efter en Gastric operation.
Sen blev det fika och mingel och chans till att ställa frågor till föreläsarna och Baricol.

Sen tog Naggie känd från Biggest Loser plats på scenen med Sara från Baricol. De pratade om Naggies tid i Biggest Loser, om kampen med vikten och tiden efter programmet, bara för att nämna lite. Vet att Naggie skulle kunnat berätta en massa mer om det hade funnits mer tid och jag hade gärna lyssnat!

Och det var nu dags att avrunda eftermiddagen, tiden flög verkligen förbi. Vi hade kommit till finalen, då årets Minimage 2022 skulle koras. Joanna läste upp en otroligt fin nominering och kunde sen avslöja att Mimmi, alias @minandrachans aka podd-Mimmi utsetts till årets Minimage 2022. Stort Grattis Mimmi, du är underbar!!

Tusen tack till Baricol för att ni anordnade detta event! ❤
Så kul idé att att utse en årets minimage och ni ger oss ett tillfälle att ses vi minimagar, inspireras och knyta nya kontakter. Jag är så glad att jag var med och fick träffa alla trevliga människor och det har redan gett mig flera nya följare på Instagram och förhoppningsvis några fler läsare även här. Så roligt!! Glad för var enda en av Er! 🥰

Ha de bäst! 😘

 

Kommentarer

Maria! Så himla roligt att både få lyssna till och träffa dig på eventet, vi får fortsätta snacket på ”hemmaplan” vid tillfälle 🙂 ha en fin kommande vecka <3
Stor kram!

Jättekul att träffa dig oxå Zara! 😊 Det gör jag gärna 🥰
Ha en underbar vecka! Stor Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.